Απενεργοποιήστε την τηλεόραση

προς τιμήν της εβδομάδας turnoff της τηλεόρασης, σας προσκαλώ, καλά, απενεργοποιήστε την τηλεόραση Dang σας. Βγείτε μακριά από το τηλεχειριστήριο. Μετά από μια δύσκολη μέρα φροντίδας ενός νεογέννητου, το πιο εύκολο είναι να καθίσετε εκεί και τη ζώνη μπροστά από την τηλεόραση. Πιστέψτε με, ξέρω. Ο Alec και εγώ απλά θα φτιάξαμε εκεί, θα απολάμβαναν κάποιο ελαφρύ χαρούμενο ναύλο σε σύντομες 22 λεπτά βήματα και θα βγάλει στο κρεβάτι.

Δύο φορές, θεσπίσαμε μια πολιτική χωρίς τηλεόραση, και ήταν υπέροχο! Τι κάναμε; Μιλήσαμε, παίξαμε παιχνίδια, μαγειρεμένα, πήραμε τα οικονομικά μας, ξεκουραζόμασταν όταν ήμασταν κουρασμένοι και θα καταλήξαμε με θαυμασμό το 70% των λιστών μας. Ηταν καλο.

Και λόγω του Tivo, δεν χάσαμε πραγματικά τις αγαπημένες μας εκπομπές και περάσαμε την επόμενη εβδομάδα. ? Δεν είμαστε καλύτεροι ή τίποτα. Εάν θέλετε ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε με το μωρό, αναζητήστε αυτόν τον ιστότοπο ανά ηλικία ή τύπου δραστηριότητας.

+++++++

Πέρυσι, όταν μπήκα στην εβδομάδα TV Turnoff, εργαζόμουν με μερική απασχόληση, γι ‘αυτό είναι ένα καλό μέρος της ημέρας για να μην μπει στον πειρασμό από την τηλεόραση. Τώρα που έχω και πάλι ένα νεογέννητο, είναι τόσο δελεαστικό να καθίσετε και να απολαύσετε το σεξ και η πόλη επανέρχεται ενώ νοσηλευτείτε. Ένας άλλος πειρασμός είναι να ενεργοποιηθεί τα κατοικίδια ζώα των Wonder Family ως εύκολη απόσπαση της προσοχής για τον Holden, ενώ ο νοσηλευτής είπε το νεογέννητο.

Μέχρι στιγμής σήμερα, έχω απασχοληθεί δουλεύοντας στον κατάλογό μου με 101 πράγματα, ξεκινώντας τον οδηγό της Miss Poppy για την αύξηση των απολύτως ευχαριστημένων παιδιών, την ολοκλήρωση της κουρτίνας Tortilla και την σχεδίαση των αμαξοστοιχιών με τον Holden.

Ευχήσου μου καλή τύχη! Είμαι έτοιμος να παίξω σφάγιο και να προσπαθήσω να αποφύγω τους ήρωες.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *