Τέσσερα πράγματα που ανακάλυψα από τις προεδρικές εκλογές του 2012

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.jsafter ένα χρόνο, καθώς και το μισό της προστασίας των μέσων ενημέρωσης, καθώς και 2 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται για πολιτικές διαφημίσεις Οι προεδρικές εκλογές του 2012 τελείωσαν. Όπως και πολλοί Αμερικανοί, η επιτυχία του Ομπάμα με λυπήθηκε καθώς και με άφησε φοβισμένο για τα μέλλον των παιδιών μου. Ωστόσο, προσπαθώ τα καλύτερα μου να βάλω τις εκλογές πίσω, αντανακλώντας αυτό που έμαθα.

1. Η Αμερική ψήφισε για τέσσερα περισσότερα χρόνια απίστευτα υψηλής ανεργίας, υποτονική οικονομική ανάπτυξη, κυβερνητικές δαπάνες εκτός ελέγχου, κοινωνικοποιημένη ιατρική, καθώς και πολύ περισσότερο και πολύ περισσότερους Αμερικανούς που ζουν σε δυσκολίες καθώς και ανάλογα με τα σφραγίδες τροφίμων καθώς και άλλη δημόσια βοήθεια.

Δεν πιστεύω ότι θα κατανοήσω ποτέ γιατί τόσο πολυάριθμοι Αμερικανοί επέλεξαν εν γνώσει τα τέσσερα περισσότερα χρόνια από αυτό που πιστεύω ότι είναι ένα θλιβερό μέλλον για τα παιδιά μας. Μερικοί ασφάλειοι ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι ψήφισαν για τον Ομπάμα από την προκατάληψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης προς τους φιλελεύθερους καθώς και τους προοδευτικούς. Άλλοι ασφαλιστικοί ισχυρίζονται ότι οι ψηφοφόροι απλά δεν ενημερώνονται επαρκή για την ιστορία της χώρας μας καθώς και για το πώς οι κυβερνητικές πολιτικές επηρεάζουν τη δημοκρατία μας. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να οφείλεται σε ένα συνδυασμό καθενός.

2. Η Αμερική δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

Η Δημοκρατία του παρελθόντος, οι ιδιωτικές ελευθερίες καθώς και το εντελώς ελεύθερο σύστημα αγοράς που, όταν έγιναν εξαιρετική χώρα, έχει φύγει. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν στις ΗΠΑ για να πάνε μετά το “αμερικανικό όνειρο”. Ωστόσο, μετά από αυτές τις εκλογές, η χώρα μας μοιάζει πολύ περισσότερο με την Ευρώπη καθώς και το “αμερικανικό όνειρο”, ξεθωριάζει. Ο Ομπάμα έδειξε ότι όταν μεγαλώνετε ταχέως την κυβέρνηση, καθώς και διευρύνετε τη δημόσια υποστήριξη, οι άνθρωποι που εξαρτώνται από τη δημόσια υποστήριξη είναι πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν για τους αξιωματούχους που τους παρείχαν τη δημόσια βοήθεια. Πολλοί περισσότεροι Αμερικανοί σήμερα έχουν παράσχει στην αναζήτηση για εργασία, καθώς και έχουν αποδεχθεί την ευημερία ως νέο φυσιολογικό. Εάν η κυβέρνηση πρόκειται να τους παράσχει ένα εντελώς ελεύθερο φυλλάδιο τότε θα το πάρουν. Με υψηλότερους φόρους καθώς και πολύ περισσότερη κυβερνητική πολιτική για την εταιρεία υπάρχουν λιγότερα καθήκοντα καθώς και λιγότεροι επιχειρηματίες.

Σχετική αντανάκλαση του Σαββατοκύριακου

3. Μια κοινωνική και οικονομική κατάρρευση καθώς και η κοινωνική αναταραχή είναι στο εγγύς μέλλον.

Αυτό το παρελθόν το καλοκαίρι θεωρούσαμε το οικονομικό νεροχύτη του οικονομικού κλίματος της Ελλάδας καθώς και ο λαός τους ψήφισαν για πολύ περισσότερο από το ίδιο ακριβώς όπως ακριβώς και οι ΗΠΑ. Σύμφωνα με το blog οικονομικής κατάρρευσης, τον Ιούνιο το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα ήταν στο 22%. Εάν μετράτε τα εκατομμύρια των Αμερικανών που έχουν σταματήσει να παίρνουν ανεργία, ωστόσο, εξακολουθούν να είναι εκτός εργασίας, θα πιάσουμε γρήγορα όσο η Ελλάδα. Ακριβώς όπως η Ελλάδα, εάν η κυβέρνηση Ομπάμα συνεχίσει να τρέχει την έλλειψη καθώς και να θέσει κυβερνητικά προγράμματα σε μια κάρτα αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, το οικονομικό κλίμα μας θα καταρρεύσει, τα τρόφιμα καθώς και το κόστος φυσικού αερίου θα αυξηθεί καθώς και το δολάριο ΗΠΑ θα είναι άχρηστο. Μια σημαντική οικονομική κρίση θα οδηγήσει αναμφισβήτητα σε κοινωνική αναταραχή στη χώρα μας.

4. Η πεποίθησή μου καθώς και η προσευχή θα με βοηθήσουν να φτάσω με τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η αγαπημένη μου Αμερική μπορεί να αλλάζει, ωστόσο η πεποίθησή μου γίνεται ισχυρότερη κάθε μέρα. Απαιτώ να ενημερώσω τον εαυτό μου πολύ περισσότερο στις χώρες μας που ιδρύουν τις αρχές καθώς και να προσευχηθώ καθημερινά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Πρόεδρο Ομπάμα καθώς και το μέλλον των παιδιών μου. Απευθύνομαι σε έναν επώδυνο ηττημένο, καθώς και δεν θα ασχοληθώ με το τι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών. Ναι, πιστεύω ότι οι εκλογές αφορούσαν το μεγάλο έναντι του κακού καθώς και το κακό κέρδισε. However, God will prevail. Είναι ο τρόπος, η πραγματικότητα καθώς και το φως. Απαιτούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν.

*This is an editorial as well as may or may not show the opinions of all the writers on The healthy mothers Magazine.

Η Cascia Talbert είναι ένας ταραχώδης blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, στον πωλητή του Διαδικτύου, καθώς και μαμά πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. With a B.A. in history as well as legislation as well as a enthusiasm for composing as well as staying healthy, she started The healthy mothers magazine in 2007. The healthy mothers magazine is currently placed the top health and wellness blog for motherS, καθώς και διαθέτει έναν αριθμό επαγγελματιών συγγραφέων υγείας και ευεξίας καθώς και μητέρας bloggers. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά ενημερωμένες για τα προβλήματα υγείας και ευεξίας, καθώς και ακριβώς πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους καθώς και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας των νέων στις Η.Π.Α.

Σχετικά είναι «beto» o’rourke ασυνήθιστα αφελής ή σκόπιμα παραπλανητικά;

Η κ. Talbert είναι ένας συγγραφέας ιστολογίου υγείας και ευεξίας στο Wellsphere.com καθώς και τα άρθρα της μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν στο ezinearticles.com. Επίσης, διαχειρίζεται το δίκτυο Social Media Healthy Mothers στο Ning, είναι ο επικεφαλής διαφημιστικός αστυνομικός για την Talbert Nutrition LLC, καθώς και στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών δικτύων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. συμμορφωθείτε με αυτήν στο Google+. Ανακαλύψατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες; Κάντε κλικ εδώ για να δείξετε την υποστήριξή σας για το περιοδικό Healthy Mothers.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: τέσσερα πράγματα που ανακάλυψα από το 2012 προεδρικές εκλογές

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *