8 διασκεδαστικά παιχνίδια που θα αγαπήσουν το μικρό παιδί σας, καθώς και το προσχολικό!

Όντας μια μαμά στα παιδιά σας συνήθως παίρνει υπομονή, καλά σχεδιασμένα σχέδια, οργάνωση, καθώς και αποφασιστικότητα. Αλλά, άλλες φορές είναι τόσο βασικό όσο η διασκέδαση καθώς και το γαργάλημα των παιδιών σας. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να χτυπάω, ωστόσο οι νέοι μου άρεσαν απολύτως τα παιχνίδια Tickle όταν ήταν προπαρασκευαστές καθώς και στο δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια, φυσικά, ολόκληρη η ηλικία του μεσαίου ιδρύματος έρχεται, ωστόσο αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία που δεν μπαίνουμε απολύτως τώρα.

Μπορεί να πιστεύετε ότι η έννοια των παιχνιδιών Tickle είναι λίγο περίεργη, καθώς το γαργαλάκι έχει την τάση να είναι αυθόρμητη, ωστόσο, θεωρώντας ότι είναι μια τόσο φανταστική μέθοδος για να δεσμεύσετε (και ομοίως παίρνετε τους νέους σας από φρικτές διαθέσεις) αξίζει τον κόπο Κατανοήστε μερικά παιχνίδια Tickle όταν χρειάζεται ο χρόνος. Επιπλέον, κάνοντας ένα παιχνίδι από αυτό κάνει χώρο για να ρωτήσετε το παιδί σας αν είναι εντάξει να τα γαργαλάτε καθώς και να τους δείξετε για τη συγκατάθεση. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια!

8 διασκεδαστικά παιχνίδια που θα αγαπήσουν το μικρό παιδί σας, καθώς και το προσχολικό!

Τα παιχνίδια

1. Θεμελιώδες Tickle-aka The Traditional
Ενώ το παιδί σας κάθεται ή ίσως ακόμη και να βάλει τα παπούτσια τους, να αρχίσετε να επαναλαμβάνετε “Πάω να getcha!”
Αυτή η πρόβλεψη θα τους κάνει να γκρεμίζουν τόσο πολύ, θα πρέπει να χτυπήσετε τα πόδια τους για να κρατήσετε το γέλιο να πηγαίνει.

2. Ένα συγκρότημα
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για δύο λόγους, βοηθά το κομμάτι σας να ανακαλύψει για όργανα μαζί με τον δεσμό ενός παιχνιδιού Tickle.

Ρωτήστε το παιδί σας αν θα ήθελαν να είναι σε μια μπάντα ενός άντρα καθώς και να επιλέξουν ένα όργανο για να παίξουν.
Μπορείτε να επιλέξετε μια συντονισμένη και να “παίξετε” τα όργανα σας με το ρυθμό.
Παίξτε το όργανο πάνω τους! Ακριβώς εδώ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές.

Drum: Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ως κουνουπιέρες στην κοιλιά τους.

Κιθάρα: Εκτελέστε τα δάχτυλά σας κατά μήκος της πλάτης τους, όπως ακριβώς θα έπαιζες μια κιθάρα.

Πιάνο: Μια πλάτη μπορεί γρήγορα να καταλήξει να είναι ένα μικροσκοπικό πιάνο. Παίξτε τα μυστικά σε κάθε πλευρά της σπονδυλικής στήλης τους.

Βιολί: Εκτελέστε το ευρετήριο σας, καθώς και το Forth Ideal κατά μήκος του ώμου τους.

Τρομπέτα: Παίξτε την προσποιημένη σας σάλπιγγα με το φυσώντας σμέουρα bit στα χέρια ή το λαιμό τους.

3. Πιθανότητες ή εξελίξεις
Αυτό το παιχνίδι είναι όλα σχετικά με τους αριθμούς, καθώς μπορείτε να το παίξετε σε μια ομάδα που κάνει για κάποια διασκέδαση αδελφών δεσμών, επίσης.

Επιλέξτε έναν αριθμό 0-100 ή 0-20 για νεότερα νήπια.
Πείτε σε κάποιον άλλο όπως ο άλλος γονέας ή ένας αδελφός που είναι ο αριθμός.
Έχετε την υπόθεση του παιδιού σας τον αριθμό.
Αν έχουν δίκιο, θα σας χτυπήσουν! Εάν η παραδοχή τους παρακωλύει λάθος.

4. Το παιχνίδι εικασίας
Μαμά ή εσείς- αυτό το παιχνίδι αφήνει πολύ διαθέσιμο για την ερμηνεία, καθώς και μπορείτε να είστε τύπος ισοπαλίας σε οποιοδήποτε είδος θέματος που προσπαθείτε να πάρετε το παιδί σας να πιστεύει καθώς και να ανακαλύψετε.

Ζητήστε μια ανησυχία σύμφωνα με το “Τι είναι το προτιμώμενο λαχανικό της μαμάς;” ή “Τι είδους ζώο πιστεύω ότι ζει στη ζούγκλα;”
Εάν έχουν δίκιο, θα σας χτυπήσουν. Εάν είναι λάθος, αφήστε τους να καταλάβουν την απάντηση καθώς και τότε μπορείτε να κάνετε το γαργαλάκι!

5. Κυρία Δείκτης
Η κα κατευθυντήρια γραμμή βγαίνει μόνο στις πιο τσαλακωμένες μέρες, όταν χρειάζεται να ανακαλύψει μια θερμάστρα για να την ζεσταθεί.

Κυρίστε το δάχτυλό σας κατευθυντήριων γραμμών, καθώς και μιλήστε με μια ανόητη φωνή για το πόσο ψυχρός είναι.
Η πλησιέστερη μασχάλη θα καταλήξει να είναι το νέο σπίτι της.
Η κα κατευθυντήρια γραμμή μπορεί να κουνηθεί γύρω από την προσπάθεια να πάρει άνετα ενεργοποιώντας μερικά σοβαρά γαργαλάει.

6. Ο ψίθυρος
Αφήστε το κομμάτι σας να πιστεύει ότι πρόκειται να τους αφήσετε σε ένα μυστικό.

Μόλις έσκυψαν για να ακούσουν το μυστικό, ψιθυρίζουν ανοησίες μπερδεύουν στο αυτί τους. Αυτά τα ψιθυριστά κομμάτια θα χτυπήσουν τα αυτιά τους.
Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε ότι έχετε ένα τέχνασμα για να τους πείτε 3 ή 4 φορές καθώς και στην τελευταία προσπάθεια αντί να ψιθυρίζετε ανοησίες αφήστε τους να καταλάβουν ακριβώς πόσο σας αρέσουν!

7. The Ghost Tickle!
My other half likes to do this with my kids. He just slowly pretends that he is going to tickle the kids. The anticipation drives the youngsters to the point where they can’t assist bust up chuckling without him ever even touching them.

8. Planes, Trains & Automobiles Tickle
This one is a tribute to my mom’s preferred movie, Planes, Trains, as well as Automobiles.

Planes – lift your youngster up under their arms or by their midsection as you lie on your back. then tickle them as they are available in for landing.
Trains – As your youngster lies on their back begin moving their legs back as well as forth like a choo-choo train, stating chuga, chuga, chuga, chuga, as well as when you get to choo-choo, you tickle their belly.
Automobiles – raise your youngsters arms in the air as well as “drive” them around the house. Pretend that their armpits is the horn as well as tickle everytime your cars and truck is in danger.

Benefits of Tickling

Sure tickling is fun for your kids, however as a mom, of course, I researched the benefits of tickling as well as I wΌπως πραγματικά έκπληκτος … .. υπάρχουν μερικά εξαιρετικά οφέλη.

Κατασκευάζει συνδέσεις – Οι επιστήμονες ήδη από τον Charles Darwin έχουν δείξει ότι το γαργαλάκι του βρέφους ή του παιδιού σας βοηθά να αναπτύξουν τις σχέσεις μεταξύ γονέα και παιδιού. Είναι μια από τις πιο θεμελιώδεις μεθόδους κοινωνικής αλληλεπίδρασης.
Οι κατασκευές εξαρτώνται από – οι νέοι σας είναι σε θέση να δηλώσουν στάση, καθώς σταματάτε να τα γαργαλάτε, ενισχύει το εξαρτώνται από το παιδί και τον γονέα. (Έτσι, μην το παρακάνετε, καθώς πάντα σταματάτε μόλις ρωτούν.)

Τι παιχνίδια παίζετε με τους νέους σας για να τους γελούν!

Μπορεί επίσης να απολαύσετε!:

Πράγματα που πρέπει να κάνετε με μικρά παιδιά [52 εξαιρετικές δραστηριότητες]

Τοποθεσίες εορτασμού γενεθλίων – Ένας συνολικός οδηγός για τις θέσεις διασκέδασης Οι νέοι αγαπούν!

Η διαμονή στο House Mommy ρουτίνα που θα σας κάνει μια πιο ευτυχισμένη μαμά

Καρφίτσα για αργότερα!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *