Παρουσιάζοντας 100% ανακυκλωμένο αλουμινόχαρτο από το Reynolds Wrap

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Βοηθήστε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλωμένο αλουμινόχαρτο από το Reynolds Wrap. Ο σύζυγός μου ο σεφ, και πρόσφατα χρησιμοποίησα αυτό το νέο προϊόν από το Reynolds Wrap και το αγάπησα. Όχι μόνο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, λειτουργεί εξίσου καλό με το αρχικό φύλλο αλουμινίου Reynolds.

Το Reynolds περιτύλιξε 100% ανακυκλωμένο φύλλο αλουμινίου μπορεί να αγοραστεί στο τοπικό σας παντοπωλείο. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και τον ιστότοπο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και πολύτιμα κουπόνια.

Παρακάτω παρατίθενται μερικά επιπλέον γεγονότα σχετικά με το αλουμινόχαρτο Reynolds Wrap® από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο: -για είναι ένα αλουμινόχαρτο που είναι ασφαλές από ένα μείγμα αλουμινίου μετά την καταναλωτή (μπορεί να περιλαμβάνει καθίσματα σταδίου, εξαρτήματα αυτοκινήτων, μαγειρικά σκεύη, υδρορροές, παρακαμπτήριος και χρησιμοποιείται Τα δοχεία ποτών) και το βιομηχανικό αλουμίνιο (όπως τα αποκόμματα από το βιομηχανικό καλώδιο)-έχει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που έχετε περιμένει από το εμπορικό σήμα Reynolds, καθιστώντας το τέλειο για τα γεύματα, τα σνακ και τα υπολείμματα για να διατηρήσετε τα τρόφιμα φρέσκα και την επένδυση τηγάνια και τα πιάτα ψησίματος για να μειώσετε τον καθαρισμό και να εξοικονομήσετε νερό.

Γίνετε μέλος της κοινότητας Healthy Moms

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: εισάγοντας 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο από το Reynold Wrap

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *