Παρέχω, κλαψουρίζοντας για τον απογαλακτισμό

Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που θέλω να σας πω ενώ είναι κορυφαία: ακριβώς πώς να ρίξετε μια μη-τσαλακωμένη πολύ πρώτη γιορτή γενεθλίων χωρίς να αισθάνεστε σαν Μεγάλος ηττημένος Οι σκέψεις μου σχετικά με τη μετάβαση στο συνέδριο Blogher. καθώς και την ολοκλήρωση του θηλασμού για πάντα.

Δεδομένου ότι η εμπειρία μου με τον απογαλακτισμό είναι μια παρούσα εμμονή, θα ξεκινήσω εκεί.

Στόχος του θηλασμού, ματαιώθηκε.
Πρώτον – για να το βγάλω από τη μέθοδο – καταλάβετε ότι χτυπάω τον εαυτό μου για να μην φτάσω στον στόχο του θηλασμού μου. Παρακαλώ να είστε ευγενικοί.

Το κομμάτι μου, καθώς προσπαθούσα να φτάσω σε ένα χρόνο, αφού έφτασα σε 12 μήνες καθώς και 12,5 μήνες με τα προηγούμενα μωρά μου. Αν και είχαμε ένα ανώμαλο ξεκίνημα, η ρουτίνα της νοσηλευτικής μας, καθώς και η συμπλήρωση με 1-2 μπουκάλια φόρμουλας κάθε μέρα πήγαινε καλά. Πίστευα ότι θα πάρουμε με μερικούς περισσότερους μήνες χωρίς συμβάν.

Αλλά τότε ο πόνος ξεκίνησε, έντονος καυτός πόνος στη μία πλευρά που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, καθώς και θα διαρκέσει για αρκετές ώρες συμμορφούμενης με κάθε συνεδρία. Νοσηλευτική πέντε φορές την ημέρα, ήμουν σε σοβαρό πόνο κατά τη διάρκεια πολλών από τις ώρες αφύπνισης μου. Αν και προσπάθησα πολλά πράγματα: τον έλεγχο των γιατρών καθώς και των συμβούλων γαλουχίας. λαμβάνοντας συνταγές · Εκτός από τα συμπτώματα Googling, ο πόνος μου χειροτέρεψε μόνο χωρίς καμία ένδειξη να φύγει.

Ήμουν στην πραγματικότητα δαγκώνοντας κάτω σε χάντρες μασώμενα για να πάρει με μια σίτιση ενώ το βρέφος μου συχνά χαμένο επιτόκιο καθώς και θα προσπαθούσε να σέρνεται μακριά. Μετά από έξι εβδομάδες, έπρεπε να αναρωτηθώ, τι είδους μάρτυρας συνεχίζει να πηγαίνει; Όταν ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών έδωσε τον εαυτό του, αποφάσισα να πάρω την ευκαιρία μου για ένα καθαρό διάλειμμα.

Ο Sawyer σέρνει μακριά

Έχουν περάσει έξι ημέρες θεωρώντας ότι η τελευταία μου νοσηλευτική συνεδρία καθώς και δύο θεωρώντας ότι η τελευταία μου άντληση καθώς και αυτό είναι αυτό που έχω μάθει:

Περιμένετε να είστε συναισθηματικοί. Ο απογαλακτισμός είναι γλυκόπικρος: Yay! Για να έχει το σώμα μου πίσω, ωστόσο Boo! Τόσο μακρά snuggles καθώς και ειδική ώρα μαμάς-μωρά. Εκτός από το περιπέτεια των συναισθημάτων, οι ορμονικές εκτοξεύσεις καθώς και οι ροές αποτελούν μέρος της συμφωνίας. Προσπαθώ να δώσω τα βρέκα μου επιπλέον snuggles, ωστόσο συχνά σκαρφαλώνει καθώς και σέρνεται μακριά. Αισθάνομαι ευχαριστημένος από την αυτοπεποίθησή του καθώς και απορρίφθηκε ακριβώς την ίδια στιγμή.

Τα φύλλα λάχανου είναι φίλοι μας. Καταλαβαίνετε ότι τα φύλλα λάχανου έχουν υπέροχες ιδιότητες για να καταπραΰνουν τους συνδεδεμένους αγωγούς καθώς και να βοηθήσουν την παραγωγή υποτονικού μητρικού γάλακτος; Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς λειτουργεί, ωστόσο μπορώ να σας εγγυηθώ ότι το κάνει. Ρυθμίστε τα σε κάθε φλιτζάνι σουτιέν μέχρι να μπουν.

Αναζητήστε ζεστό νερό. Το ζεστό μπανιέρα, το ζεστό ντους ή τα ζεστά πλυντήρια θα κάνουν τα boobies σας να αισθάνονται καλύτερα. Μια μέρα, πήρα τέσσερα ντους. Ωστόσο, από τότε που ήμουν το ανδρείκελο χωρίς καμία αντλία σε ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών μακριά από το μωρό μου. Που με φέρνει σε…

Μπορεί να απαιτείται άντληση. Έχω μια εξαιρετική ηλεκτρική αντλία που έχω χρησιμοποιήσει ρουτίνα για 11 μήνες, ωστόσο έκανα απόφαση να μην το φέρω στο σεμινάριο μου από τότε που απογαλακτώ. τεράστιο λάθος. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ήμουν πονηρός καθώς και τρελός για να ανακαλύψω φύλλα λάχανου από κάθε bodega στο κέντρο μέχρι τους φίλους μου Andi καθώς και η Isabel πρότεινε να πάρω μια αντλία από ένα κατάστημα φαρμάκων. Duh. Μια αντλία χεριών έκανε τους τρελούς καθώς και τον πόνο να φύγει. Απλώς αντλούν για άνεση (και όχι να συγκεντρώσετε ένα απόθεμα γάλακτος). Λίγα λεπτά πρέπει να κάνουν το τέχνασμα.

Θα ήθελα να ακούσω κάθε είδους συστάσεις ή ενθάρρυνση από άλλους απογαλακτισμούς εκεί έξω!

[Ενημερώθηκε: Ο κόμπος μου θα ήθελα να διευρύνω το κομμάτι “Περιμένετε να είναι συναισθηματικό”. δίκαιη πρόταση, όσο κανονικά όταν καθίσω για να γράψω, αισθάνομαι καλά και πάλι, καθώς είναι δύσκολο να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτά τα προκλητικά συναισθήματα.]

Αλλά ίσως δείχνει μερικά από αυτά τα πράγματα:

Πράγματα που με έκαναν να κλάψω τις τελευταίες 24 ώρες: ανάγνωση ιδεών για το πώς οι νταντάδες μπορούν να υποστηρίξουν το θηλασμό, περιμένοντας τον καφέ μου, που πωλούν το σπίτι μου.

Τα πράγματα που με έκαναν να γελάσω: η ιδέα ότι η συνεισφορά χρημάτων στην εκστρατεία του Ομπάμα θα κάνει την ομάδα του να σταματήσει να μου στέλνει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Louis CK, ο Sawyer προσπαθώντας να φάει το νέο μου ρολόι.

Πράγματα που με έκαναν ευτυχισμένο: Πώληση του σπιτιού μου, διαβάζοντας τον Χάρι Πότερ με τα τεράστια αγόρια μου, απολαμβάνοντας τις μπάλες του Sawyer Chase.

Τα πράγματα που με έκαναν να χτυπήσουν καθώς και να μέσουν: επιλέγοντας ένα χρώμα βαφής για την πίσω βεράντα, όταν ο κόμπος μου πήρε τον Sawyer από την υψηλή καρέκλα, ενώ έκανα πολύ περισσότερα δαμάσκηνα, το παλαιότερο παιδί μου μιλώντας σαν βρέφος ατελείωτα.

Σχετικοί σύνδεσμοι

Ακόμα νοσηλευτική; Ακριβώς εδώ είναι μια φανταστική δημοσίευση σχετικά με τους πόρους του θηλασμού για τις Moms Rookie.

Παρουσιάζοντας τη φόρμουλα.

[Φωτογραφία του βρεφικού μου βρέφους από: Alex Cave]

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *