Συνταγή για εντελώς μη τοξικό χρώμα δακτύλου;

Γεια σου, συναδέλφους γονείς! Έχετε μια συνταγή για εντελώς μη τοξικό χρώμα δακτύλων που είστε έτοιμοι να μοιραστείτε; Κάτι που θα χρησιμοποιούσατε με ένα βρέφος ή εξαιρετικά νεαρό ανίδεο μικρό παιδί;

Πήγα σε ένα υπέροχο περιφερειακό στούντιο τέχνης (προειδοποίηση: απογοητευτική μουσική, αν κάνετε κλικ!) Με τον Sawyer καθώς παίξαμε με μερικά χρώματα φιλικά για βρέφη. Του άρεσε, μου άρεσε. Ζήτησα τη συνταγή καθώς και όπως είπαν: “[Οι συνταγές είναι] πνευματικές ιδιότητες, καθώς και όπως δεν μπορεί να παρουσιαστεί το ευρύ κοινό”. Καταλαβαίνω.

Του προγράμματος που θα μπορούσα να Google χίλιες συνταγές καθώς και να τα δοκιμάσω όλα, ωστόσο αυτό θα χρειαζόταν πραγματικά πολύ καιρό. Τελικά, ο Sawyer θα μεγάλωνε καθώς και να σταματήσει να γλείφει τα χέρια του ενώ ζωγραφίζει. Βασίζω σε εσάς παιδιά. Επομένως, μοιραστείτε οποιοδήποτε είδος παρασκευασμάτων που έχετε χρησιμοποιήσει πραγματικά με επιτυχία σε αυτό το ηλικιακό εύρος. Σημεία παροχών για εξαρτήματα που έχω πραγματικά στο σπίτι μου.

Ευχαριστώ πολύ! Εάν είμαστε τυχεροί, η σοφία θα είναι στα σχόλια.

Εάν προτιμάτε να σας πείτε ακριβώς πώς να κάνετε διασκεδαστικά έργα DIY, δείτε το υπόλοιπο της υπέροχης σειράς Makin ‘IT.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *