Mother And Baby

Τα 8 καλύτερα καροτσάκια του συστήματος ταξιδιού το 2021 για κάθε τύπο μαμά!

Ενώ το σύστημα καροτσάκι του συστήματος ταξιδιού είναι λίγο περίπλοκο, αυτό είναι πραγματικά κάτι που θα κάνει τη μέθοδο ζωής σας ευκολότερη όταν ανακαλύψετε την καλύτερη φόρμα για την οικογένειά σας. Πραγματικά σημαίνει απλώς ένα καροτσάκι καθώς και το δίδυμο καθίσματος οχημάτων. Ένα καροτσάκι του συστήματος ταξιδιού είναι ένα καροτσάκι που είναι συμβατό με καθώς και συνήθως περιλαμβάνει ένα βρέφη καθίσματος οχήματος καθώς και τη βάση καθίσματος του οχήματος. Αυτό καθιστά απλό να μεταφέρετε το βρέφος από το όχημα για να εκτελέσετε εργασίες με το καροτσάκι, καθώς και πάλι πίσω. Από την άποψη της ασφάλειας, το σύστημα ταξιδιού έχει ρυθμιστεί για να εξασφαλίσει ότι το βρέφος σας κοιμάται στην κατάλληλη ρύθμιση όταν μετακινείτε το κάθισμα του οχήματος στο καροτσάκι.

Χρησιμοποιήσαμε ένα καροτσάκι ταξιδιού για όλους τους νέους μας όταν ήταν βρέφη. Πρέπει να πω, αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο ωραίο όταν έχετε ένα ύπνο για να τα μεταφέρετε γρήγορα στο καροτσάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε το κάθισμα του οχήματος έξω από το όχημα καθώς και να το ανοίξετε στο καροτσάκι όπου θα κάνει κλικ σε ασφάλεια. Θέλουμε να ανακαλύψουμε το σωστό σχήμα για εσάς όσο το δυνατόν απλούστερο, έτσι έχουμε καταστραφεί κάτω από όλες τις λεπτομέρειες. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ!

Τα καροτσάκια του συστήματος ταξιδιού έχουν πολλά εξαρτήματα:

Το καροτσάκι: όπου το κάθισμα του οχήματος ταιριάζει στο καροτσάκι καθώς και αφαιρούμενο, έτσι ώστε το βρέφος να μπορεί να ταξιδέψει καθώς μεγαλώνουν
Το κάθισμα του οχήματος: Γενικά αυτό είναι ένα βρέφος που ταιριάζει στο καροτσάκι με την ίδια ακριβώς μέθοδο που ταιριάζει στη βάση του καθίσματος του οχήματος στο αυτοκίνητο
Η βάση: Πρόκειται για ένα πλαστικό ένθετο που κάθεται στο όχημα για να τοποθετήσει το κάθισμα του οχήματος για κατάλληλη ασφάλεια καθώς και τοποθέτηση
Ένα Bassinet: Μερικοί, ωστόσο, όχι όλα, τα συστήματα ταξιδιού έχουν ένα bassinet στο καροτσάκι για τα βρέφη να ταξιδέψουν πριν είναι τεράστιες για να καθίσουν στο καροτσάκι μόνοι τους

Γιατί θέλετε να ανακαλύψετε το καλύτερο σύστημα καροτσάκι ταξιδιού:

Τα καροτσάκια του συστήματος ταξιδιών είναι τέλεια, αφού σας παρέχουν απλή κινητικότητα με λίγο βρέφος. Το βρέφος σας δεν μπορεί να καθίσει σε ένα συνηθισμένο καροτσάκι μέχρι να μπορέσουν να καθίσουν μόνοι τους. Για τα περισσότερα μωρά, αυτό είναι περίπου 5-7 μηνών. Μέχρι τότε, είτε η απαίτηση πρέπει να επιστρέψει εντελώς επίπεδη, να βάλει ένα μπαστούνι, είτε να είναι σε ένα κάθισμα οχήματος που αποτελεί μέρος ενός συστήματος ταξιδιού. Φυσικά, υπάρχει πάντα η επιλογή να τα φέρετε ή να τα φορέσετε, ωστόσο αυτό συνδέει τα χέρια σας, καθώς και γίνεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς βάζουν σε αυτά τα βρέφη.

Το σύστημα καροτσάκι ταξιδιού είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές, αφού παίρνετε ό, τι απαιτείται για το νεογέννητο σας όλα σε ένα. Στη συνέχεια, ως μπόνους, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το καροτσάκι ακόμα και αφού έχουν ξεπεράσει πολύ το κάθισμα του οχήματος.

Τι να σκεφτείτε πριν αγοράσετε

Το κάθισμα του οχήματος

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα καροτσάκι ταξιδιού, υπάρχουν μερικά πράγματα για να σκεφτείτε πολύ πρώτα για το κάθισμα του οχήματος. Το πιο σημαντικό, το κάθισμα του οχήματος θα είναι μόνο για βρέφη που βλέπει πίσω. Θα έχει γενικά μια λαβή φέρνοντας, ένα γείσο, καθώς και προφανώς σε σχήμα μέσα στο καροτσάκι. Πιθανότατα θα απαίτηση να αγοράσετε ένα από αυτά ούτως ή άλλως, καθώς και αργότερα να αγοράσετε ένα μετατρέψιμο κάθισμα. Εάν απαιτήσετε κάποια καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή του σωστού θέσεων οχήματος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε και αυτό!

Ως νέος γονέας, θα μεταφέρετε αναπόφευκτα ένα κάθισμα του οχήματος βρέφους, αφού τα νέα βρέφη κοιμούνται όλη την ώρα. Το να είσαι σε θέση να το τοποθετείς σε ένα καροτσάκι είναι η τέλεια λύση. Τα πονηρά σας θα πείτε μας ευχαριστώ! Αυτή η λύση είναι αυτό που κάνει την επιλογή ενός καροτσιού ταξιδιού τόσο δύσκολη, αφού πρέπει να σκεφτείτε τόσο αυτό που θέλετε σε ένα κάθισμα οχήματος όσο και αυτό που θέλετε σε ένα καροτσάκι. Είναι εξίσου σημαντικά, καθώς σίγουρα θέλετε αυτά τα 2 προϊόντα να είναι κατάλληλα για τον τρόπο ζωής σας.

Το καροτσάκι

Ενώ το κάθισμα του οχήματος είναι εξαιρετικά ειδικό για την ηλικία, το καροτσάκι γενικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέρα ​​από την ηλικία του καθίσματος του οχήματος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε, δεδομένου ότι ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το καροτσάκι αφού το βρέφος σας έχει μεγαλώσει πέρα ​​από το κάθισμα του οχήματος. Αν ψάχνετε να αγοράσετε μόνο ένα καροτσάκι, ωστόσο, δεν πειράζει να αναβαθμίσετε το κάθισμα του οχήματός σας, όπως απαιτείται, ένα καροτσάκι ταξιδιού μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα στοιχεία ή οι λεπτομέρειες του καροτσιού θα πρέπει επίσης να σκεφτούν πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Άλλα στοιχεία περιπατητή που πρέπει να σκεφτούμε είναι:

Αποθήκευση: Οι περισσότεροι έχουν ένα καλάθι για την αποθήκευση στο κάτω μέρος, ωστόσο μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν μια επιλογή για να κρεμάσει την τσάντα πάνας. Για μέρες που θα είστε έξω για λίγο, αυτή η αποθήκευση γίνεται εξαιρετικά σημαντική.
Κύπελλα: Οι περισσότεροι περιλαμβάνουν κατόχους κυπέλλου, είτε στη λαβή είτε στη συνημμένη. Θα θελήσετε αυτά για μπουκάλια, φλιτζάνια sippy, καθώς και τον περιστασιακό καφέ σας που το κάνει έξω από την πόρτα πριν από το κρύο.
Ευελιξία ή ρυθμιζόμενα καθίσματα: Ορισμένα καθίσματα μπορούν να διπλώνουν ή να φέρουν δύο παιδιά ταυτόχρονα. Εάν έχετε άλλα παιδιά ή σχεδιάζετε, είναι σοφό να εξετάσετε τις επιλογές προσκόλλησης για το σύστημα που επιλέγετε, όπως τα σκάφη μόνιμης.
Ευκολία ταξιδιού: Εξετάστε ακριβώς πώς το καροτσάκι διασπάται για να ταξιδέψει με το γενικό βάρος, καθώς και πόσο απλό είναι να χρησιμοποιήσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο φοβερό είναι ή ποια μοναδικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται, αν δεν μπορείτε γρήγορα να το χρησιμοποιήσετε, δεν υπάρχει λόγος να το έχετε. Η γονική μέριμνα είναι αρκετά δύσκολη!

Καλύτερα καροτσάκια συστήματος ταξιδιού

Τα καλύτερα καροτσάκια του συστήματος ταξιδιού έχουν δύο βασικά εξαρτήματα, το κάθισμα του οχήματος, καθώς και το καροτσάκι. Τα περισσότερα συστήματα συζητούν τις λεπτομέρειες του καροτσιού, καθώς αυτό είναι το κομμάτι που θα χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο, ωστόσο θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις προδιαγραφές καθισμάτων του οχήματος πριν επιλέξετε σε ένα σύστημα.

Το σύστημα ταξιδιού Chicco Bravo Trio – Best Bang for the Buck

Το Trio Chicco Bravo περιλαμβάνει το κλειδί σε σχήμα 30 βρέφη, τη βάση, καθώς και το καροτσάκι Bravo. Αυτό το κάθισμα του οχήματος είναι εξαιρετικά προεξέχον καθώς και λατρεύεται από πολλούς γονείς που έχουν χρησιμοποιήσει ένα. Το καροτσάκι διαθέτει ένα εντελώς αφαιρούμενο κάθισμα, καθιστώντας εξαιρετικά απλό το κάθισμα του οχήματος ακριβώς στο πλαίσιο. Όταν βάζετε το κάθισμα πίσω σε αυτό μετατρέπεται σε ένα παραδοσιακό καροτσάκι.

Όσον αφορά την ευκολία, μπορείτε να διπλώσετε το καροτσάκι με το ένα χέρι, υπάρχουν τροχοί αυτόματης τοποθέτησης, καθώς και αυτο-στάζει όταν βρίσκεται στη συμπαγή θέση του. Από τη μαμά μέχρι τη μαμά, αυτό το αυτοκόλλητο πράγμα είναι μια αρκετά τεράστια συμφωνία. Σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε το κομμάτι σας έξω, να τα βάλετε με ασφάλεια στο αυτοκίνητο, καθώς και στη συνέχεια να επιστρέψετε για να βάλετε το καροτσάκι σας μακριά στο εξαιρετικά τέλος χωρίς να το fretting για να καθίσει στο βρώμικο έδαφος. Υπάρχει επίσης ένας γονικός δίσκος στην κορυφή με τους κυπέλλους, καθώς και την αποθήκευση ιδανική για το τηλέφωνό σας. Το σύστημα καροτσάκι ταξιδιού έχει πραγματικά όλα!

Περιορισμοί βάρους & ηλικίας: όριο βάρους 50 lb αναβάτη

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Evenflo Pivot Modular Travel System – καλύτερο για το on the go mom

Το Modular Travel System του Evenflo περιλαμβάνει το κάθισμα του οχήματος Safemax, τη βάση Safemax, καθώς και το καροτσάκι Sibby. Πρώτα πρώτα, το κάθισμα του οχήματος ταιριάζει ακριβώς στο κάθισμα του καροτσιού, καθιστώντας εξαιρετικά απλό να μετατρέψει πίσω καθώς και πίσω. Το καροτσάκι είναι επίσης εξαιρετικά απλό για να διπλώσει καθώς και το κατάστημα, το οποίο είναι υπέροχο. Έχει ένα μεγάλο καλάθι για αποθήκευση που είναι προσβάσιμο τόσο από το μπροστινό όσο και από το πίσω μέρος.

Εάν έχετε ήδη ένα παλαιότερο παιδί, αυτό το σύστημα καροτσάκι περιλαμβάνει ένα σκάφος. Ταιριάζει στην πλάτη, επιτρέποντας στα παλαιότερα παιδάκια να ταξιδέψουν. Όλοι γύρω, αυτό το καροτσάκι είναι ομαλό και αναπτυγμένο για ευκολία. Εκτός από το να θυμηθώ να αναφέρω, κάθε στοιχείο είναι εξαιρετικά ελαφρύ! Σε αυτό το χαμηλό κόστος, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προϋπολογισμού που μπορείτε να κάνετε ως γονέας. Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε περισσότερα!

Περιορισμοί βάρους & ηλικίας: 4-35 λίβρες

Ελέγξτε το εδώ!

Ασφάλεια 1ο Smooth Trip Travel System – καλύτερο για τη μαμά με σφιχτό προϋπολογισμό

Το σύστημα Security Smooth Smooth Trip Travel Stroller περιλαμβάνει το κάθισμα του βρέφους 35 LT με τη βάση καθώς και το συμβατό καροτσάκι. Το σύστημα LAGHTCLICK LATCH εξασφαλίζει το κάθισμα του οχήματος γρήγορα και με ασφάλεια. Θα ανακαλύψετε ότι το γείσο στο κάθισμα του οχήματος μαζί με το γείσο στο καροτσάκι παρέχει φανταστική προστασία από τον ήλιο. Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν είναι οι σούπερ ευέλικτοι τροχοί, η πλεξούδα των 5 σημείων στο στοιχείο του καροτσιού, καθώς και το καλάθι αποθήκευσης πλήρους μεγέθους.

Ολόκληρο το σύστημα σχεδιάστηκε με την ανησυχία ότι έχουν απλά ελαφριά στοιχεία για ταξίδια. Τούτου λεχθέντος, φρόντισαν να παράγουν ένα καροτσάκι που είναι εξίσου απλό να καταρρεύσει με το ένα χέρι. Αυτό είναι ένα φανταστικό απλό και συνολικό σύστημα ταξιδιού.

Περιορισμοί βάρους & ηλικίας: όριο βάρους 50 lb, όριο καθίσματος οχήματος 35 lb

Ελέγξτε το εδώ!

Graco FastAction Fold Travel System – καλύτερο για τη μαμά που χρειάζεται να εργάζεται καθώς και να εργαστεί εύκολα

Το σύστημα πτυχής FastAction Graco διαθέτει ένα κάθισμα του οχήματος Snugride Click Click, καθώς και ένα ελαφρύ καροτσάκι. Αυτό είναι ένα ακόμη εξαιρετικά εμφανές καθώς και εξαιρετικά αξιολογημένο κάθισμα οχήματος. Όσο για το καροτσάκι, ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών με το σύστημα Fastaction Fold που καταρρέει το σύστημα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μιλήστε για την απλότητα σε ένα νέο επίπεδο! Το καροτσάκι είναι ελαφρύ, καταρρέει με το ένα χέρι καθώς και από μόνη της για αποθήκευση.

Αυτό το καροτσάκι σχεδιάστηκε και με μεγαλύτερα παιδιά. The seat is adjustable as well as reclines for a comfortable ride. The additional big storage basket as well as parent tray with cup holders make this a fantastic all-around travel stroller system.

Weight & Age Restrictions: 50 lb rider weight limit

Check present costs here!

Evenflo Pivot Xpand Modular travel System – finest for the traveling Mom

Don’t worry, the very best travel system strollers are not just for moms of one! The Evenflo Pivot has a unique system that enables you to transfer two kids at once. The SafeMax vehicle seat, base, young child seat, as well as stroller frame are all included in the system. This stroller has a whopping 22 different configurations. This provides you thE ευελιξία για να εξατομικεύσετε το καροτσάκι στις ανάγκες σας, με επιλογές που αντιμετωπίζουν οι γονείς καθώς και μια βαθιά ανάκαμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενιαίο ή διπλό καροτσάκι καθώς και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Το πρόσθετο μεγάλο καλάθι αποθήκευσης επεκτείνεται για να σας παρέχει δύο πόδια αποθήκευσης. Αυτό είναι απίστευτα ωραίο όταν έχετε 2+ νέους ετικέτες και απαίτηση να φέρετε όλα τα εργαλεία τους. Εκπληκτικά, το καροτσάκι εξακολουθεί να διπλώνει σε ένα συμπαγές μέγεθος, καθώς και το ελαφρύ πλαίσιο καθιστά απλό στον ελιγμό καθώς και με τα ταξίδια.

Περιορισμοί βάρους & ηλικίας: πίσω από 4-35 λίβρες, όριο βάρους 55 lb αναβάτη

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Uppababy Vista Travel System – καλύτερο για το Luxe Mama

Αν ψάχνετε να απολαύσετε το εξαιρετικά λεπτότερο σύστημα καροτσάκι ταξιδιού, πρέπει να επιθεωρήσετε το Uppababy Vista. Το Stroller Vista, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπαστούνι, καθώς και ένα κάθισμα βρέφους Mesa έρχονται μαζί σε αυτό το σετ. Πρώτα απ ‘όλα, το καροτσάκι είναι απλά πανέμορφο καθώς και σαφώς κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Μου αρέσει αυτό το σύστημα ταξιδιού, καθώς θα πάρετε ένα φανταστικό καροτσάκι για μακροπρόθεσμα, καθώς και ένα απλό να clip στο και εξαιρετικά αξιολογημένο κάθισμα οχήματος.

Το καροτσάκι μπορεί να ξαπλώνει εντελώς επίπεδη, το οποίο είναι διαθέσιμο σε πρακτικό με λίγο βρέφος εάν πρόκειται για μια βόλτα καθώς και δεν αισθάνεστε ότι το κάθισμα του οχήματος είναι απαραίτητο. Για να μην αναφέρουμε το συνημμένο Bassinet που είναι ιδανικό για νεογέννητα! Το καροτσάκι επίσης διπλώνει με ένα απλό βήμα. Ακόμα καλύτερα, το μικρό παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει μπροστά καθώς και προς εσάς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει όλα τα πανέμορφα χρώματα που είναι διαθέσιμο σε αυτό το καροτσάκι για να ανακαλύψετε ένα που είναι μοναδικά εσείς.

Περιορισμοί βάρους και ηλικίας: έως και 20 λίβρες ή μέχρι το βρέφος να μπορεί να ωθήσει τα χέρια καθώς και τα γόνατα στο μπαστούνι, μέχρι και 50 λίβρες στο καροτσάκι

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Britax B-free-καλύτερο για ασφάλεια

Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει το κάθισμα του οχήματος B-SAFE BAFE Ultra, καθώς και τη βάση, το καροτσάκι χωρίς Β, καθώς και τους προσαρμογείς. Το κάθισμα του οχήματος διαθέτει χαλύβδινο πλαίσιο καθώς και σοκ που παίρνει βάση για να παρέχει στο βρέφος σας μέγιστη ασφάλεια. Το καροτσάκι έχει ένα σχεδιασμό τζόλ-jogger, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να ανακαλυφθεί ως σύστημα ταξιδιού. Το τιμόνι είναι εξαιρετικά απλό να αλλάξει μαζί με την ικανότητα να διπλώσει το καροτσάκι με μόνο το ένα χέρι. Μια ακόμη τεράστια ανταμοιβή είναι η ποσότητα αποθήκευσης με το μεγάλο καλάθι καθώς και 7 τσέπες αποθήκευσης! Σίγουρα θα είστε σε θέση να φέρετε ό, τι απαιτείται μαζί σας μαζί σας.

Περιορισμοί βάρους & ηλικίας: έως και 35 λίβρες στο κάθισμα του οχήματος, έως και 65 λίβρες στο καροτσάκι

Ελέγξτε το εδώ!

Nuna Tavo – Τα καλύτερα συνολικά

Αυτό το σετ υψηλού επιπέδου περιλαμβάνει το καροτσάκι Multimode Tavo, ένα κάθισμα βρέφους Pipa RX, καθώς και μια βάση. Η Nuna είναι όλα σχετικά με τις καθαρές γραμμές καθώς και την εφευρετικότητα του ολλανδικού σχεδιασμού, η οποία αναφέρει σαφώς σε αυτό το αιώνιο σετ καροτσιών. Αυτό το σετ είναι εξαιρετικά ελαφρύ, καθώς και διπλώνει σχεδόν επίπεδη για αποθήκευση. Αυτό είναι ένα ανθεκτικό καροτσάκι που θα σας αρέσει να χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια.

Η απόκτηση του καθίσματος του οχήματος καθώς και από το καροτσάκι είναι ένα αεράκι, οπότε δεν θα ξυπνήσετε το υπέροχο μωρό σας. Το Canopy παρέχει 50+ UPF Sun Protection, το κάθισμα είναι εξαιρετικά απλό για να ξαπλώνει για αυτά τα μικρά παιδιά, καθώς και μια μεγάλη ποσότητα αποθήκευσης από κάτω.

Περιορισμοί βάρους & ηλικίας: 4 “” 32 λίβρες καθώς και 32 “στο κάθισμα του οχήματος, μέχρι 65 λίβρες στο καροτσάκι

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Εάν είστε ακόμα σε περιήγηση για καροτσάκι ή κάθισμα οχήματος, ίσως θέλετε επίσης να επιθεωρήσετε:

Το καλύτερο μετατρέψιμο κάθισμα οχήματος- Top 10 για το 2021

Το καλύτερο καροτσάκι τζόκινγκ στην αγορά τώρα!

Καλύτερη διπλή ομπρέλα καροτσάκι- μια ματιά στην κορυφή 8 για το 2021

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *