Mother And Baby

Η αντιμετώπιση της κοινής χρήσης μαλλιών

φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Η κοινωνία μας έχει διδάξει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν παχιά, σέξι μαλλιά. Εάν μια γυναίκα βιώνει αραίωση μαλλιών ή τριχόπτωση, είναι σαν ένα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς της πηγαίνει κάτω από την αποχέτευση! Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ένα σπάνιο περιστατικό. Μελέτες δείχνουν ότι το 50% των γυναικών βιώνουν κάποιο είδος απώλειας μαλλιών πριν από την ηλικία των 50 ετών.

Creative Commons Image που βρέθηκε στο…

http://officeimg.vo.msecnd.net/en-us/images/mh900443474.jpg

Τι προκαλεί απώλεια μαλλιών;

Εγώ

Το T είναι απολύτως φυσιολογικό για τους ανθρώπους να ρίξουν μεταξύ 100 και 150 τρίχες την ημέρα. Ωστόσο, εάν χάσετε πολύ περισσότερο από αυτό, ίσως να αντιμετωπίζετε θηλυκό μοτίβο απώλεια μαλλιών – μια γενετική κατάσταση που παρεμβαίνει στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Μερικοί δείκτες τριχόπτωσης περιλαμβάνουν μεγαλύτερες από τις κανονικές συστάδες των μαλλιών στην αποχέτευση ντους, ένα ευρύτερο ρόλο και ουσιαστικά λεπτότερα μαλλιά. Εάν αντιμετωπίζετε θηλυκό μοτίβο τριχόπτωση, μην ανησυχείτε – δεν είστε μόνοι. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει πάνω από 30 εκατομμύρια γυναίκες στην Αμερική. Ενώ μπορεί να ξεκινήσει ήδη από τα 20α γενέθλιά σας, η γυναικεία απώλεια τρίχας συνήθως αρχίζει μετά την εμμηνόπαυση.

Βλέποντας έναν γιατρό

Μελέτες δείχνουν ότι οι θεραπείες απώλειας μαλλιών λειτουργούν απείρως καλύτερα εάν ξεκινήσουν νωρίς. Μόλις υποψιάζεστε το πρόβλημα, μιλήστε με τον γενικό σας επαγγελματία στην αποκατάσταση των μαλλιών της NYC. Ο γιατρός σας θα διεξαγάγει δοκιμές για την πολιτική για τα προβλήματα του θυρεοειδούς, την ανεπάρκεια σιδήρου και την αναιμία. Αυτά μπορεί να είναι η πηγή άλλων τύπων απώλειας μαλλιών. Εάν ο γενικός επαγγελματίας σας πιστεύει ότι η απώλεια μαλλιών σας είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα της γυναικείας απώλειας μαλλιών, θα παραπέμπετε σε δερματολόγο.

Ένας δερματολόγος θα κάνει μια εξέταση του τριχωτού της κεφαλής και θα συλλέξει ένα σε βάθος ιατρικό οικογενειακό ιστορικό. Αφού ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές, ο δερματολόγος σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα σχέδιο θεραπείας.

Επιλογές θεραπείας

Υπάρχει μια ποικιλία τεχνικών για τη φροντίδα της τριχόπτωσης.

Η μεγάλη δημοφιλής φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης αυξάνει την πρόσληψη σιδήρου, βιοτίνης και ψευδαργύρου μέσω της πρόσληψης βιταμινών γυναικών για τριχόπτωση. Ενώ αυτή η τεχνική δεν θα σταματήσει ή θα αντιστρέψει την απώλεια μαλλιών σας, θα βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά που έχετε είναι πλούσια και υγιή.

Η μόνη εγκεκριμένη ιατρική περίθαλψη για τις γυναίκες είναι η τοπική minoxidil (το φάρμακο που βρίσκεται στο Rogain, μαθαίνει λεπτομέρειες στη διεύθυνση https://www.yourhairlossexpert.com/volume-bundle-p19.aspx). Αυτό το φάρμακο έρχεται σε μους ή υγρή μορφή.

Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν τη χειρουργική επιλογή αποκατάστασης μαλλιών. Μια μεταμόσχευση μονάδων θυλακικής μονάδας μετακινεί υγιείς τρίχες από μία περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σε μια περιοχή φαλάκρα.

Μεταμφίεση της τριχόπτωσης

Η θεραπεία της τριχόπτωσης δεν είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή. Ορισμένες γυναίκες απλώς επιλέγουν να συγκαλύψουν την κατάστασή τους. Για παράδειγμα, όμορφες, φυσικές περούκες είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα, μήκη και στυλ, όπως περούκες δαντέλας.

Άλλες γυναίκες επιλέγουν να κρύψουν τα μαλλιά τους, αλλάζοντας την τεχνική στυλ τους. Τα μαλλιά τείνουν να βρίσκονται πιο επίπεδη ενάντια στο τριχωτό της κεφαλής όταν είναι συνεχώς βουρτσισμένο προς την ίδια κατεύθυνση. Επομένως, η εναλλαγή του τμήματος σας μπορεί να προσθέσει ένταση και να συγκαλύψει την λεπτότητα των κλειδαριών σας.

Μια ογκώδη περικοπή μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των παχύτερων μαλλιών. Ένα μικρότερο στυλ με εσωτερικά στρώματα θα προσθέσει πληρότητα.

Σχετικό κολλοειδές ασήμι για φροντίδα του δέρματος

Υπάρχουν επίσης επιλογές όπως αλοιφές και φαρμακευτικά προϊόντα όπως ένα σαμπουάν κατά της απώλειας μαλλιών. Αυτά είναι διαθέσιμα στο εμπόριο, ώστε να μην χρειαστείτε τεχνική για γιατρό για αυτά τα προϊόντα.

Ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να αντιμετωπίσετε την απώλεια μαλλιών σας, προσπαθήστε να υποκινήσετε μια μέθοδο μόλις παρατηρήσετε το πρόβλημα. Η πιθανότητα να σταματήσετε (και να αναστρέψετε) την απώλεια μαλλιών επηρεάζεται ουσιαστικά όταν ξεκινάτε τη μέθοδο θεραπείας σας.

Ο επισκέπτης blogger Dr. Mary Wright είναι ειδικός μεταμόσχευσης μαλλιών. Βοηθά τα άτομα που φροντίζουν την απώλεια μαλλιών, παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες για την απώλεια μαλλιών και θεραπεία.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *