Mother And Baby

5 τρόποι για να αγαπήσετε τον εαυτό σας

Όπως είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, ήθελα να γράψω ένα κομμάτι στην αυτο-αγάπη εδώ, τη γλυκιά, γλυκιά αγάπη που θα σας απελευθερώσει.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου να αγαπάς τους άλλους (ένιωσα χωρίς εμπιστοσύνη και αρκετά σπασμένο όταν είχα το πρώτο μου μωρό, αλλά τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά), αλλά το ξέρω αυτό, τόσο περισσότερο αγαπάς τον εαυτό σου, Η μεγαλύτερη χωρητικότητα που πρέπει να είστε θετικοί γύρω από τους άλλους, για να δείτε τα καλύτερα στους ανθρώπους, να έχετε περισσότερο περιεχόμενο και να εκπληρώσετε τη ζωή.

Είναι σημαντικό, αν θέλετε να κάνετε τις ζωές των παιδιών σας καλύτερα, πρέπει να οδηγήσετε με παράδειγμα, ώστε να αγαπούν και οι ίδιοι. Είναι το μεγαλύτερο, πιο εξουσιοδοτημένο μάθημα ερωτευμένο που θα τους δώσετε.

Εν ολίγοις, η αγάπη του εαυτού σας είναι το πιο εγωιστικό, ανιδιοτελές πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Ναι, δεν θα νιώσετε αγάπη για τον εαυτό σας όλη την ώρα. Αυτό δεν είναι απλώς ζωή και hey εκεί PMT, εσείς η ψυχή καταστρέφει το κτήνος .. Ωστόσο, με έναν εύπλαστο εγκέφαλο, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε, τελικά φτάνοντας σε ένα σημείο όπου αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας σαν τον σύντροφό σας ή τον καλύτερο φίλο σας: με άνευ όρων αγάπη.

Εδώ είναι οι συμβουλές μου.

Περιπλανηθείτε με θετικούς ανθρώπους που θέλουν να σας δημιουργήσουν, να μην σας σπάσουν. Ακούγεται προφανές σωστό, αλλά τόσο συχνά ανεχόμαστε ένα ολόκληρο φορτίο shizz από άλλους που απλά δεν χρειάζεται. Συνεχίζουμε να δεχόμαστε προσκλήσεις για να κάνουμε παρέα με εκείνους που δεν μας κάνουν να νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας ή βρισκόμαστε αναγκασμένοι σε καταστάσεις με ανθρώπους που δεν μας καταλαβαίνουν ή χειρότερα θέλουμε να μας δουν αποτυγχάνουν. Δεν έχει σημασία αν γνωρίζετε τους ανθρώπους όλη τη ζωή σας ή ακόμα και σχετίζονται με τους εν λόγω αποστράγγισης «dementors», έχετε μια επιλογή για το ποιος δίνετε το χρόνο και την ενέργειά σας. Μην το ξεχνάτε. Εξορθολογίστε τις σχέσεις σας και αρχίστε να παρατηρείτε πόσο ελαφρύτερο και εξίσου ισχυρότερο, αισθάνεστε. Αντίο άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε σκληρά για να αγαπήσετε. Ενώ μερικές φορές, δεν μπορείτε να κόψετε αμείλικτα αρνητικούς ανθρώπους έξω εντελώς σε ορισμένες περιπτώσεις, σιγά -σιγά αποστασιοποιήστε τον εαυτό σας, σας υπόσχομαι, θα αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας στη διαδικασία.

Έχετε περάσει χρόνο λέγοντας στον εαυτό σας ότι δεν είστε έξυπνοι, όμορφοι ή φροντισμένοι, αρκετά; Μήπως ατελείωτα τον εαυτό σας, λέγοντας στον εαυτό σας ότι πρέπει να είστε και να κάνετε καλύτερα; Ενώ είμαστε όλοι ένοχοι για αυτό μερικές φορές και τα κοινωνικά μέσα μπορούν να ενισχύσουν τις ανασφάλειες, είναι σημαντικό να σταματήσουμε τον κύκλο της αρνητικότητας και να αντικαταστήσουμε αυτή τη φωνή στο κεφάλι σας με μια καλοσύνη και σεβασμό. Όταν πρόκειται για σύγκριση, θυμηθείτε ότι οι πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων είναι ένας τόπος που οι περισσότεροι άνθρωποι μοιράζονται μόνο τους «καλύτερους εαυτούς τους», είτε φιλτραρισμένα εγωιστές, επιτεύγματα και βραβεία είτε απλά φαινομενικά ατελείωτες «καλές στιγμές». Είναι η ανθρώπινη φύση να επικεντρωθεί στα θετικά στη ζωή (κανείς δεν είναι εκεί έξω που προσπαθεί να σας αναστατώσει), αλλά τα κοινωνικά μέσα μπορούν να προσφέρουν μια λοξή αίσθηση της πραγματικότητας, οπότε θυμηθείτε ότι όταν επιθυμείτε να είστε σε ένα άλλο ταξίδι μιας ζωής στο Λος Άντζελες. Η ζωή δεν είναι όλα τα ουράνια τόξα και τα μονόκερα. Όταν αρχίσετε να χωρίζετε τον εαυτό σας, σταματήστε και αντικαταστήστε την αρνητική σκέψη με μια θετική φιλοφρόνηση που σας έχει δώσει (αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τον εαυτό σας). Κρατήστε ένα ημερολόγιο θετικότητας όπου αναφέρετε τις ιδιότητες και τα επιτεύγματά σας που αισθάνεστε περήφανοι για το Big and Small, ώστε να μπορείτε να προβληματιστούν και να θυμάστε τον εαυτό σας για το κακό σας.

Αναγνωρίστε πώς αισθάνεστε. Εάν ένας φίλος επιδιώκει την άνεση και τις συμβουλές από εσάς, χωρίς αμφιβολία θα ακούσετε τα δεινά τους, θα παρέχετε υποστήριξη και ανακούφιση σε αυτούς. Λοιπόν, πρέπει να το κάνετε αυτό για τον εαυτό σας. Πρέπει να αναγνωρίσετε και να δεχτείτε πώς αισθάνεστε αυτή τη στιγμή. Αποδέχομαι ότι όταν είναι χρόνος PMT, θα αισθάνομαι χαμηλός για τον εαυτό μου, πιο ευερέθιστο και ανήσυχο. Μέρος της αποδοχής αυτού του ορμονικά ταραχώδους χρόνου για αυτό που είναι, με τη σειρά του, με κάνει να αισθάνομαι λιγότερο άγχος. Αν πρέπει να κοιμηθώ, κοιμάμαι. Αν δεν νιώθω να βγαίνω, προσπαθώ να μην το κάνω. Ακούω το σώμα μου. Ξέρω όμως ότι όταν προσπαθώ να καταπολεμήσω το κεφάλι του άγχους με ένα τρέξιμο και γιόγκα, τελικά αισθάνομαι καλύτερα γι ‘αυτό.

Σεβαστείτε τα όνειρα και τους στόχους σας. Μην σκουπίζετε τα όνειρά σας, όσο μεγάλα ή τρελά μπορεί να σας φαίνονται. Είμαι ένας μεγάλος πιστός που ονειρεύομαι μεγάλους και μέχρι στιγμής, μαζί με μια μεγάλη σκληρή δουλειά, με βοήθησε να συνειδητοποιήσω τους στόχους που ποτέ δεν πίστευα ότι δεν έγινε τηλεοπτικός και σκηνοθέτης σε τώρα blogger και vlogger. Είναι το ίδιο για όποιον ξεκινά, στην αρχή του ταξιδιού τους: τα ορόσημα κυριολεκτικά φαίνονται μίλια μακριά και συχνά είναι και αυτό είναι εντάξει. Μην φοβάστε το ταξίδι και το εμβολιασμό για τα αποτελέσματα. Είναι ο μόνος τρόπος. Γράψτε μια λίστα με αυτό που θέλετε να επιτύχετε και σέβετε τις επιθυμίες σας. Πείτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε, και θα το κάνετε.

Πάρτε χρόνο για εσάς. Ξέρω ότι είμαστε όλοι απίστευτα απασχολημένοι, που φροντίζουμε κυρίως όλους τους άλλους, αλλά αν δεν πάρουμε χρόνο για τον εαυτό μας, τα αποθέματά μας τρέχουν χαμηλά και κανείς δεν αισθάνεται την πιο ευτυχισμένη τους. Σταματήστε να αισθάνεστε ένοχοι για να αφιερώσετε χρόνο για εσάς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ένα μακρύ μούσκεμα στο μπάνιο με ένα σπουδαίο βιβλίο. Αυτή τη στιγμή διαβάζω την Arianna Huffington, η οποία όχι μόνο με ενθάρρυνε να απενεργοποιήσω την τεχνολογία νωρίτερα και να κοιμηθώ περισσότερο, αλλά μου δίνει πολύτιμο χρόνο όταν τα παιδιά κοιμούνται να κάνουν κάτι που μου αρέσει. Το έχω επίσης διαπιστώσει ότι ανΣχεδιάζω συναντήσεις με τους φίλους μου και τις νύχτες με τον σύζυγό μου τους επόμενους μήνες, αυτό σημαίνει ότι έχω στιγμές διασκέδασης να προσβλέπω σε ποιες με βλέπει μέσα από τις πιο απαιτητικές ημέρες. Λατρεύω τον εαυτό μου και αναγνωρίζοντας ότι αξίζω χρόνο έξω και για να περιποιηθώ τον εαυτό μου σε πράγματα που αγαπώ, επιστρέφω πιο αναζωογονημένος και πιο ευτυχισμένος από πριν και ο καθένας ωφελείται.

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω τις συμβουλές σας για αυτο-αγάπη στα σχόλια x

Κάντε το!

Αγορά το βιβλίο μου με bestselling σε χαρτόδετο ή ήχο

Το ντεμπούτο μου βιβλίο είναι ο οδηγός μου για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι και προσφέρει μια εικόνα για το πώς να δημιουργήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση ή να επιστρέψετε στην εργασία με σιγουριά.

Mumboss: Ο οδηγός της Honest Mum για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (UK 2η έκδοση)

Διατίθεται στο Amazon ή Audible

Η εργαζόμενη μαμά: Ο οδηγός σας για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (EDITION US/CANADA)

Διατίθεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Παραγγελία τώρα στο Amazon

Όπως έχετε διαβάσει; Τότε γιατί να μην ακολουθήσετε το Vicki στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest και το Instagram

Ποτέ μην χάσετε μια ανάρτηση!

Εγγραφείτε στο HonestMum για το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μοιράζομαι τις νέες μου αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλές blogging, προσκλήσεις εκδηλώσεων, διαγωνισμούς και νέα για το νέο μου βιβλίο. Ποτέ δεν μοιράζομαι τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

FacebookTwitterPinterestEmailTumBlrshare

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *