Mother And Baby

Ανασκόπηση του MacLaren Twin Techno

Αυτή η αξιολόγηση του MacLaren Twin Techno γράφτηκε από έναν από τους αγαπημένους μου φίλους, Ella. Επίσης, συνέθεσε το διαμέρισμα ή τη ζωή του condo με δίδυμα νεογέννητα.

Ως μαμά των 7,5 μηνών δίδυμων, ανακάλυψα πολλά περισσότερα για τα διπλά καροτσάκια από ό, τι θα φανταζόμουν ποτέ. Μετά την ουσιαστική μου έρευνα, φτάσαμε σε δύο καροτσάκια. Χρησιμοποιούμε ένα από αυτά, το MacLaren Twin Techno, για περίπου τέσσερις μήνες τώρα, καθώς και ένα lifesaver. Μας αρέσει να το έχουμε, για τη συμμόρφωση με λόγους:

Μικρό αποτύπωμα. Είτε ανοικτό καθώς και σε χρήση, είτε διπλωμένο, αυτό είναι ίσως το πιο συμπαγές διπλό καροτσάκι εκεί έξω. Δεν μπορώ να άγχος επαρκής την αξία αυτού του χαρακτηριστικού, ειδικά καθώς είμαστε μητροπολιτικοί γονείς: όχι μόνο παίρνει γρήγορα με μικρές πόρτες καθώς και σφιχτά στροφές, ωστόσο, ταιριάζει επίσης γρήγορα στον κορμό.

Εύκολο να διπλώσει. Όποια και αν είναι το καροτσάκι που σκέφτεστε, είναι σημαντικό να εξετάσετε αν μπορείτε να χειριστείτε τόσο το καροτσάκι όσο και τα παιδιά σας μόνοι σας. Δεδομένου ότι το MacLaren είναι εξαιρετικά απλό να διπλώσει καθώς και σχετικά ελαφρύ, είμαι σε θέση να ελιχτώ ταξίδια με αυτό γρήγορα “” Δεν είναι ένα μικρό κατόρθωμα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είμαι η ισχυρότερη ή η ψηλότερη μαμά εκεί έξω.

Άνετα για τα μωρά. Μου αρέσει ότι αυτό το διπλό καροτσάκι επιτρέπει να αλλάζει ανεξάρτητα κάθε κάθισμα, για να εξασφαλιστεί ότι κάθε βρέφος μπορεί να ξεδιπλώσει στην πιο άνετη θέση. για τα τέντες. Τα βρέφη μας καταλαβαίνουν το καροτσάκι τους καθώς και πάντα φαίνονται άνετα όταν ξεκινήσαμε για μια περιπέτεια. Οι ιμάντες καθώς και τα snaps βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή.

Φανταστικό για εσωτερικά ταξίδια. Εάν πηγαίνετε στο εμπορικό κέντρο ή στο ραντεβού γιατρού, αυτό είναι το καροτσάκι για εσάς. Όχι μόνο συσκευάζει εύκολα στο όχημα, ωστόσο οι τροχοί του καθώς και οι γενικές διαστάσεις παράγουν ένα απλό χρόνο ελιγμών και μικρά γραφεία.

Λοιπόν, γιατί έχουμε ένα δεύτερο καροτσάκι, μπορείτε να ρωτήσετε; Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα για να έχετε το MacLaren (ή οποιοδήποτε είδος καροτσιού ομπρέλα), όπως το μοναδικό σας δείχνει τη μεταφορά:

Βαρύτερο καθώς και πιο δύσκολο να ελιχτεί από πολλά από όλα τα καροτσάκια του εδάφους. Σε σύγκριση με το καροτσάκι μας, αυτό είναι πιο δύσκολο να ωθήσει και να είναι πιο δύσκολο να γυρίσει. Υπάρχουν δύο ράβδους διαχείρισης και όχι ένα, έτσι και τα δύο χέρια χρειάζονται για να πλοηγηθείτε. Αυτό είναι αξιοσημείωτο “” Ως η μαμά των δίδυμων, δεν είναι τόσο δραματικό, υπό την προϋπόθεση ότι τα βρέφη μας έχουν παρόμοιο μέγεθος, ωστόσο, αν χρησιμοποιηθούν για δύο παιδιά διαφορετικών ηλικιών, θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε απαίτηση να ωθήσει κάθε πλευρά σε διαφορετικά επίπεδα δύναμη.

Οι τροχοί είναι προσανατολισμένοι προς το εσωτερικό. Ενώ χρησιμοποιούμε αυτό το καροτσάκι έξω για σύντομες περιπάτους, οι τροχοί του είναι πραγματικά προσανατολισμένοι προς τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους, σε σύγκριση με ένα καροτσάκι παντού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανώμαλο ταξίδι για τα βρέφη κατά περιόδους, καθώς και έναν σκληρότερο χρόνο όταν συναντάμε κράσπεδα ή ρωγμές στο πεζοδρόμιο. Δεδομένου ότι είναι μάλλον κουραστικό, δεν επιτρέπει επίσης την φανταστική απλότητα όταν περπατάτε έξω.

Λίγα κουδούνια καθώς και σφυρίχτρες. Με τη σειρά του για να είναι συμπαγής καθώς και απλό να διπλώσει, αυτό είναι ένα σχετικά γυμνό καροτσάκι. Οι τέντες δεν παρατείνονται εξαιρετικά μακριά για να προστατεύουν από τον ήλιο, τα καλάθια κάτω δεν είναι απλά πρόσβαση. Πολύ ιδιαίτερα, τα βρέφη πρέπει να προσβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο, ή θα γλιστρήσουν από τα στενά καθίσματα. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ζήτημα, καθώς χαίρομαι που κάνω το συμβιβασμό για τα παραπάνω σημεία. Ωστόσο, αν είναι το μόνο σας και κύριο καροτσάκι, αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε.

Συνολικά, είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το MacLaren Twin Techno και, ως μητροπολιτικούς γονείς, το ανακαλύψουμε το καλύτερο καροτσάκι ομπρέλας για να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το All Terrain Stroller. Για τους προαστιακούς γονείς ή εκείνους που οδηγούν ως επί το πλείστον, αυτό μπορεί να είναι επαρκές από μόνο του. Η απλότητα της χρήσης καθώς και το μικρό αποτύπωμα είναι σημαντικό “” Αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να περιηγηθείτε σε δύο παιδιά, καταλαβαίνετε ακριβώς αυτό που εννοώ.

Χάρη στην MacLaren για την προμήθεια του Twin Techno για δοκιμές καθώς και για την Ella για να μοιραστεί την εμπειρία της!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *