Βελτιώστε τον ύπνο σας απόψε

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Βελτιώστε τον ύπνο σας απόψε

Η Αμερική καταλήγει να είναι μια χώρα όπου ο ύπνος είναι πολυτέλεια. Εκτιμάται ότι όσο και ένας στους τρεις Αμερικανούς δεν έχει αρκετό ύπνο κάθε βράδυ, καθώς και η έλλειψη κατάλληλου ύπνου επηρεάζει την παραγωγικότητα. Δεν είναι πλήρως ξεκουραστείτε οι άνθρωποι της πνευματικής τους εγρήγορσης καθώς και η ικανότητα να λειτουργούν με χωρητικότητα. Η έλλειψη ύπνου συνδέεται επίσης με την ώθηση στα ποσοστά θνησιμότητας. Παίρνουμε σιγά -σιγά όσο η Ιαπωνία ως χώρα που θέτει δουλειά μπροστά σε οτιδήποτε άλλο, καθώς και ως αποτέλεσμα.

Μπορείτε να κάνετε κάποια βήματα για να διαβεβαιώσετε έναν υπέροχο ύπνο. Σταματήστε να πίνετε καφεΐνη ποτά και αργά την ημέρα, καθώς και να αφήσετε το σώμα σας να χαλαρώσει για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κοιμηθείτε σε μια τυπική ώρα. Καταργήστε το τηλέφωνο, καθώς και αφήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να περιμένουν μέχρι αύριο το πρωί. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση νωρίτερα το βράδυ, παρόλο που μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε την προτιμώμενη παράσταση. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα HVAC σας λειτουργεί σε μια άνετη ρύθμιση. Η ελαχιστοποίηση των υψηλών επιπέδων δραστηριότητας καθώς και των διεγερτικών νωρίτερα το βράδυ μπορεί να επιτρέψει στο ρολόι του σώματός σας να καταρρίψει, για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να κοιμηθείτε.

Η απόκτηση επαρκούς ύπνου είναι σημαντική για την μεγάλη ψυχική υγεία και την ευεξία καθώς και για την παραγωγικότητα. Σπάστε τις κακές ρουτίνες που σας κρατούν τη νύχτα, καθώς και να δώσετε στον εαυτό σας τα υπόλοιπα που χρειάζεστε. Ελέγξτε το infographic παρακάτω για να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα σχετικά με το τι διαταράσσει τον ύπνο σας, καθώς και ακριβώς πώς οι διακοπές του κύκλου ύπνου σας μπορούν να σας κρατήσουν από το να πάρετε μια σταθερή ανάπαυση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ελέγχοντας ένα κέντρο ύπνου. Αυτές οι ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο κρεβάτι νωρίτερα, καθώς σας βοηθούν να αισθάνεστε ξαπλωμένοι κάθε μέρα.

Σχετικά μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας για να δαμάσει το άγχος που σχετίζεται με τις διακοπές;

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: βελτιώστε τον ύπνο σας απόψε

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *