Γνωρίστε τους καλούς φίλους σας για εργασίες

Συνεχίστε, είναι ημι-κοινωνική, μπορείτε να φέρετε το βρέφος ή το μικρό παιδί σας, καθώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα (ή GTD στη γλώσσα Web. Σοβαρά. Ο φίλος για τα ψώνια είναι η 51η πρωτοβάθμια πρόκληση της μαμάς σας! Δεν είναι ακόμα προετοιμασμένοι; Επιλέξτε μια ακόμη πρόκληση.

Όταν οι πρώτοι μας ήταν τόσο καλά για να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ του στόχου καθώς και του παιδικού μουσείου, Whitney, καθώς και εγώ θα ικανοποιούσα με τα παιδιά να κάνουν κάποια αγορά καθώς και ερώτηση αν μετράει ως εκδρομή. Δηλώνω “ναι”. Στην παραπάνω φωτογραφία, το πλησιέστερο εμπορικό κέντρο αγορών εσωτερικού χώρου είχε τρελά-αγροτεμάχια. Τα παιδιά μπορεί επίσης να ήταν σε ένα πάρκο στυλ. Στην παρακάτω εικόνα, είμαστε (προφανώς) απολαμβάνοντας τους θησαυρούς στον περιφερειακό μας στόχο.

Κάποτε, ικανοποίησα τον φίλο μου (χωρίς παιδιά), την Ολίβια, καθώς περιπλανήσαμε τους διαδρόμους στο Whole Foods, ο οποίος έπεσε το κομμάτι στο καλάθι του, καθώς και να του παραδώσει μάρκες μπανάνας σε κάθε ένδειξη για “περισσότερα”. Συζητήσαμε για πολύ καιρό, και πήγα σπίτι με παγωτό. Μου άρεσε να έχω την ευκαιρία να επανασυνδεθώ αρκετό που προτείνω αυτό ως δυσκολία για εσάς.

Pro Tip: Οι αγορές παγωτού έβαλαν το kibosh σε ημερομηνίες καφέ μετά την παρασκευή, οπότε αν αγοράζετε με έναν φίλο, ίσως θελήσετε να αποφύγετε το τμήμα Frozen Foods.

Περισσότερες συμβουλές Pro: Â athamababy χρησιμοποιεί 10 εξαιρετικές ιδέες για ακριβώς πώς να βγείτε από το σπίτι καθώς και να ψωνίσετε όλη την ώρα με ένα μικρό παιδί. Περιλαμβάνει μια εξαιρετική συμβουλή για το τι πρέπει να διατηρήσετε στο χέρι καθώς και τι να αφήσετε στο αυτοκίνητο. Εάν προσπαθήσατε να πάρετε το μικρό παιδί σας οπουδήποτε καθώς και να τρέξετε σε απογοήτευση, θα εκτιμήσετε τις συμβουλές.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα σχόλια ή στο προτιμώμενο κανάλι σας: Instagram #Rookiemoms, Twitter, Facebook, Pinterest!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *