Mother And Baby

Δεν μπορώ να το πιστέψω σοβαρά

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Λίγες εβδομάδες πίσω ήμουν αναπνοή, καθώς και διαμαρτυρώντας την ποσότητα του βουτύρου σε μια συγκεκριμένη συνταγή μπισκότων στο σημείο που αρνήθηκα να φτιάξω τα μπισκότα καθόλου. Ξέρω! Ωστόσο, το επόμενο πρωί, όταν το πρωινό τελείωσε, συνειδητοποίησα ότι είχαμε πάει με την ίδια ακριβώς ποσότητα βουτύρου στο τοστ μας. Εκτός από όχι, δεν πρόκειται να σας πω το συγκεκριμένο ποσό. Είναι πραγματικά ενοχλητικό. Μου αρέσει το βούτυρο. Είναι φυσικό, καθώς και έτσι δεν μπορεί να είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να φάμε (κατά την εξαιρετικά επαγγελματική μου γνώμη). Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το τρώμε σε αποδεκτές ποσότητες. Εκτός από αυτό, αυτή την εξαιρετικά μέρα, αποφάσισα να αρχίσω να ελέγχω άλλες επιλογές (χωρίς τη γνώση του συζύγου μου, φυσικά).

Περιττό να πω, αισθάνθηκε λίγο σαν τη μοίρα όταν δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι το βούτυρο μου προσέφερε ένα εκπληκτικό πακέτο βραβείων (ένα για να κρατήσω καθώς και ένα για να δώσω) καθώς και μου ζήτησε να δοκιμάσω το προϊόν τους. Είπα, “Ummm, ναι, πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανακαλύψω χρόνο στην ταραχώδη ρουτίνα μου για να το κάνω αυτό για σένα”. Ή ίσως είπα, “Ναι !!! Μου αρέσουν τα δωρεάν πράγματα !! ” Ήταν σίγουρα ένα από τα δύο.

Σε οποιοδήποτε είδος επιτοκίου, έχω επανεισαγάθεί στο εμπορικό σήμα που πίστευα ότι έγινε αποκλειστικά για τους παππούδες, καθώς και είναι πραγματικά (δεν υπερβάλλω) να τροποποιήσω τη μέθοδο που ψήνω και ψήνω! Από τώρα και στο εξής, Κύριε, υπόσχομαι. Εκτός από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι θέλω να το φάω με ένα κουτάλι*, ωστόσο είναι ένα πολύ, εξαιρετικά αποδεκτό εναλλακτικό που επίσης συμβαίνει να είναι χοληστερόλη χωρίς. Μέθοδος για να πάει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι βούτυρο. Συγχαρητήρια για ένα έργο που έγινε καλά!

Σχετικό μοσχοκάρυδο καθώς και το ανθρώπινο κυκλοφορικό σύστημα

*Όχι ότι θέλω να το κάνω με βούτυρο. Ahem.be στο βλέμμα έξω για μια συνταγή ενέργειας/μπισκότων με αυτό το προϊόν κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, για τώρα, καταλαβαίνω τώρα ότι το ανέφερα, πραγματικά διαβάζετε αυτό το δημοσίευση για να φτάσετε στο μέρος για τα freebies. Είναι εντάξει, το κάνω και εγώ.

Απίστευτα γενναιόδωρα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν προσφέρει βούτυρο:

o Δύο κουπόνια για ένα δωρεάν Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι βούτυρο! προϊόν

o Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι βούτυρο! ενημερωτικό δελτίο καλοκαίρι με μεγάλες συνταγές ψησίματος

o Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι βούτυρο! Καλάθι σχάρας ιδανικό για ψησίματα, ψάρια ή κοτόπουλο

o Σετ κιβωτίων και βαρελιού καλαμποκιού στις επιλογές των κοτσίων καθώς και τα πιάτα

o κιβώτιο κιβώτιο και βαρέλι μελαμίνη

o Crate & Barrel Grill Tongs καθώς και Turner

O BBQ MITT

Ασθμαίνω. Αυτό είναι πολλά πράγματα!

Για να εισέλθετε, ακριβώς πώς να πηδήξετε στο I Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι ιστοσελίδα βουτύρου, επιλέγοντας μια συνταγή ψησίματος που θα θέλατε να δοκιμάσετε καθώς και να μας πείτε στα σχόλια; Ή, αν είστε ήδη οπαδός της εβδομήντα ποσοστό-λιγότερο-κοριτσιού-λιπαρά-από-βούτυρο βουτυλαιμία, απλά πείτε μας ακριβώς πώς χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι βούτυρο.

Θα επιλέξω έναν πρωταθλητή (μόνο στις ΗΠΑ, παρακαλώ), χρησιμοποιώντας το Random.org, την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Έχετε μέχρι τις 2 μ.μ. (EST) στις 9η για να εισέλθετε. Για καταχωρήσεις παροχών, μη διστάσετε να blog, tweet ή Facebook σχετικά με αυτόν τον διαγωνισμό. Απλά βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε εδώ, σε ξεχωριστό σχόλιο, καθώς και επιτρέψτε μου να καταλάβω ότι το έχετε κάνει. Ω, όπως πάντα προσφέρω στους οπαδούς μου μια είσοδο οφέλους. SOOOOO, αν θέλετε να πάτε στο προσωπικό μου blog καθώς και να δείτε αν υπάρχει κάτι που αξίζει να ακολουθήσετε, απλά πείτε μου ακριβώς πόσο σας άρεσε το blog μου και το blog μου.

Σχετικά είναι η εποχή του σχολείου-ώρα για να αρχίσετε να μαγειρεύετε με τα παιδιά σας!

Αυτή η προώθηση του καλοκαιριού ξεκινά με την πρόβλεψη μιας γεμάτης διασκέδασης που δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εκδήλωση Butter Twitter γεμάτη συνταγές σχάρα, καθώς και επαγγελματικές συμβουλές μαγειρικής. Αυτό συμβαίνει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου από τις 7 έως τις 9 μ.μ. (CST). Να είστε βέβαιος να συμμορφωθείτε με το @icbinotbutter για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση!

Συζητήστε αυτό στο φόρουμ μας

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Δεν μπορώ σοβαρά να το πιστέψω

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *