Μετρήστε τα βήματά σας

Η 26η εβδομαδιαία πρόκλησή σας είναι να επενδύσετε σε μια συσκευή καταμέτρησης βημάτων και στόχο για 10.000 βήματα κάθε μέρα. Θα σοκάρετε πόσο πολλά βήματα μπορεί να πάρει μια μαμά που τρέχει ακριβώς γύρω από το σπίτι, αλλά αν πρόκειται να φτάσετε 10.000, θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα έξω σίγουρα. Αυτό είναι καλό κίνητρο για να πάρετε λίγο φρέσκο ​​αέρα και να ξεφύγετε από το screentime σας για λίγο κάθε μέρα.

Τόσο η Whitney όσο και εγώ απολαμβάνουμε την παρακολούθηση των πραγμάτων, και η καταμέτρηση των βημάτων ήταν μια εμμονή με τα τελευταία χρόνια τα τελευταία χρόνια. Μια μέρα, την κάλεσα και είπα κάτι παράλογο όπως, “Ελπίζω να μην θέλετε να κάνετε τίποτα μαζί μου πριν από την ταινία Mommy και Babyâ, γιατί περπάτησα 17.000 βήματα σήμερα, έτσι θα είμαι στον καναπέ”. Όντας στη μέση της άδειας μητρότητας, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό πράγμα που λέω.

Το διασκεδαστικό μέρος μιας συνδεδεμένης ζώνης γυμναστικής είναι όταν υπάρχει μια συνάρτηση μνήμης που σας επιτρέπει να δείτε τα δεδομένα των τελευταίων 7 ημερών. Συνήθως όλα παρακολουθούν τόσο τα συνολικά σας καθημερινά βήματα όσο και τα αερόβια βήματα σας, ή εκείνα που ήταν μέρος 10 λεπτών ή πολύ περισσότερο με τα πόδια. Έχουμε ενισχύσει το geekery έχοντας το Fitbit Activity Monitorâ και Misfit Shine Monitor (και οι δύο παρακολουθεί επίσης τον ύπνο!), Και πριν από χρόνια φορούσα το Nintendo DS Pedometer Nugget. Πολλές από τις οθόνες κοστίζουν για τα 99 δολάρια και το κομμάτι των θερμίδων που καίγονται, τα βήματα που έχουν ληφθεί και η απόσταση που διανύθηκαν εκτός από την ποιότητα του ύπνου. Αλλά υπάρχουν σίγουρα μερικά στο εύρος των $ 30, με λιγότερα χαρακτηριστικά. Η φίλη μας Μαρίνα συνιστά αυτό.

Αυτός ο ιχνηλάτης υγείας της Nokia μοιάζει με μια εκλεπτυσμένη απόλαυση, αλλά εμφανίζει πόσο κοντά είστε στους στόχους σας.

Θα μπορούσατε, θα μπορούσατε να μετρήσετε τα βήματά σας;! Ενημερώστε μας ότι δεν είμαστε μόνοι!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *