Mother And Baby

Το τελευταίο μου μωρό μου – γιατί δεν την αφήνω να το κλαίει

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Το μικρό παιδί μου θα είναι δύο ετών τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Είναι το τελευταίο μου μωρό. Έχω τρεις κόρες βιολογικά, και είμαι τυχερός που είμαι μια βήμα-μαμά σε μια κόρη και έναν γιο. Λατρεύω και τα πέντε παιδιά μου με όλη μου την καρδιά και την ψυχή μου. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για το τελευταίο. Φυσικά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για όλους και για όλους τους. Υπάρχει ένας ειδικός δεσμός μαζί μου και κάθε παιδί που θησαυρός ακριβά.

Ωστόσο, το τελευταίο μωρό είναι το τελευταίο μωρό! Προσπάθησα να κάνω ό, τι πάντα ήθελα να κάνω με τα άλλα παιδιά που δεν έκανα ποτέ, με αυτό. Είχα είτε δεν έκανα το χρόνο με τους άλλους, είτε άφησα τον χρόνο να πάρει μπροστά μου. Προσπάθησα να επιβραδύνω με αυτό το τελευταίο μικρό, θησαυρός κάθε στιγμή, ανεξάρτητα από το πόσο άσχετο μπορεί να φαίνεται. Είχαμε πανιά που πανηγυρίζαμε αυτό το μωρό, πήγαμε όλα φυσικά με πολλά διαφορετικά πράγματα, το μωρό μας φορούμε αυτό και έτσι πολλά άλλα πράγματα διασκέδασης που μπορούσαμε να βιώσουμε με αυτό που δεν είχαμε το προνόμιο με τους άλλους .

Αλλά αυτό το τελευταίο μωρό! Αν ήταν η πρώτη μας, αυτή θα ήταν πολύ απολύτως θα ήταν η τελευταία μας. Είχε κολικό που με τη σειρά του έδειξε ότι δεν κοιμόταν με κανέναν τρόπο για τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής της. Είναι ανάγκη, και προσκολλημένος, και θα είναι καθαρό επιτρέψτε μου να καθίσω χωρίς αυτήν στην αγκαλιά μου … ποτέ! Αρνείται να πάει για ύπνο, φωνάζει αν δεν φτάσει στο δρόμο της. Αυτό το μωρό δεν έχει καμία αντίληψη για τη λέξη “όχι” και δεν ακούει τίποτα.

Σχετικά πώς να έχετε μια ικανοποιητική εμπειρία στο σχολικό αγορές

Η άλλη πλευρά είναι ότι αυτό το μωρό μπορεί να είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχετε γνωρίσει ποτέ! Έχει την πιο αστεία προσωπικότητα που είναι δική της. Αγαπά να κάνει τους ανθρώπους να γελούν, είναι ένα αγκαλιά σφάλμα, και είναι αγάπη. Ωστόσο, όταν είναι καιρός να κοιμηθούμε, φωνάζει, και δείχνω κραυγές σαν αιματηρή δολοφονία! Και ξέρω ότι το κάνει για να πάρει την προσοχή μου και είναι φρέσκια. Ξέρω ότι πρέπει να την αφήσω να το κλαίει, γιατί η προσφορά της είναι να την αφήσει να τρέξει την παράσταση. Και ξέρω μακροπρόθεσμα δημιουργώ ένα τέρας. Όλοι συνεχίζουν να μου λένε ότι πρέπει να την αφήσω να το κλαίει και να την κάνω να με ακούει καλύτερα και να μην της δίνω στο δρόμο της.

Αλλά οι λόγοι μου για να μην αφήσω το τελευταίο μου μωρό να το κλαίει είναι αυτοί:

[Unordered_list style = “Star”]

Ποτέ δεν θα έχω ξανά την ευκαιρία να χαλαρώσω ένα μωρό που κλαίει

Μου καλεί με το όνομα (μαμά), και σπάει την καρδιά μου

Είμαι τρομοκρατημένος που τρομοκρατείται από το σκοτάδι και δεν θέλω να φοβάται

Μου αρέσει να αγκαλιάζω μαζί της

Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να χτυπήσει όταν την βγάζω έξω

Κάθε μέρα μαζί της είναι μια μέρα πιο κοντά στο να μεγαλώσει

Το έκανα όλα από το βιβλίο τις πρώτες φορές, είμαι καλά με το σπάσιμο των πολιτικών για το τελευταίο

Δημιουργώ λοιπόν ένα τέρας, είναι το μικρό μου τέρας

Θέλω να είναι ευτυχής πάντα

Δεν θέλω να αισθάνεται σαν να μην την εξασφαλίσω

Θέλω να γνωρίζει ότι η μαμά θα τρέχει πάντα σε αυτήν

Ξέρω πόσο γρήγορα τελειώνει το στάδιο “μωρό” και θέλω να πάρω κάθε στιγμή που μπορώ

Αναφέρω ότι είναι το τελευταίο μου μωρό;

Ένα μικρό κομμάτι μου πεθαίνει μέσα όταν την ακούω να κλαίει

Σχετίζεται ήδη ο καλύτερος προβληματισμός του Σαββατοκύριακου- το Σαββατοκύριακο

[/unordered_list]

Συνειδητοποιώ ότι όλοι οι λόγοι μου είναι εγωιστές. Και συνειδητοποιώ επίσης ότι μπορεί να παρεμποδίζω την πρόοδό της να κοιμηθεί μόνος του, αλλά θα προτιμούσα να γνωρίζει ότι θα έχει πάντα τα χέρια μου ανοιχτά όταν φωνάζει παρά να είναι σε θέση να καταπραΰνει. Άφησα όλα τα άλλα παιδιά μου να χαλαρώσουν, και είναι όλα υπέροχα. Δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά κανένας από αυτούς δεν μου φώναξε όπως αυτό το μωρό. Αυτό το μωρό αγγίζει την καρδιά μου διαφορετική. Και επειδή ποτέ δεν θα έχω ξανά την ευκαιρία να μυρίσω ένα άλλο κεφάλι μωρών ή να αγκαλιάσω ένα άλλο μικροσκοπικό μωρό που θα το κάνω με κάθε ευκαιρία που έχω με την τελευταία.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Το τελευταίο μου μωρό – γιατί δεν την αφήνω να το κλαίει

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *