7 λόγοι για να αγαπήσετε τον μεταφορέα LilleBaby

Líllébaby ολοκληρώστε όλη την εποχή του μωρού Carrier – κρατήστε το μωρό σας κοντά και κρατήστε τα χέρια σας δωρεάν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια εκδρομή, ή απλά να πάρετε κάποια sh * t done! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί αγαπάμε αυτόν τον φορέα Lillebaby.

Rookie Mommy Squad Mama, Lo, φορώντας το αγαπημένο της LilleBaby Carrier

Υπάρχουν πολλά πράγματα για το μωρό εκεί έξω, αλλά υπάρχουν πολλά αντικείμενα που δεν θα χαρακτηρίζαμε ως βασικά στοιχεία για το μωρό. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ένας μεταφορέας μωρών είναι μία από τις καλύτερες εφευρέσεις που έγιναν ποτέ για νέους γονείς. Είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσετε καθημερινά που θα κάνει τη ζωή ευκολότερη και είναι απολύτως απαραίτητη στο βιβλίο μας!

Εάν προσπαθείτε να βρείτε έναν ανθεκτικό, δομημένο φορέα μωρού, ο Líllébaby ολοκληρώστε όλο το Carrier σε εποχή είναι η καλύτερη επιλογή για να σας κρατήσει και το μωρό σας άνετο όλη την ημέρα.

Αγοράστε το LilleBaby ολοκληρώστε όλο το Carrier

Κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε τον μεταφορέα της Lillebaby

1. Φορέας 6 σε 1

Το Líllébaby ολοκλήρωσε όλο το φορέα εποχής είναι ένας 6 σε 1 φορέα, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να επιλέξετε μία από τις έξι θέσεις: εμβρύου (που δείχνει τα πόδια των μωρών κελύφονται), βρέφη, εργονομικά εξωτερικά, ισχίο, μικρό παιδί προς τα μέσα και πίσω. Είμαστε όλοι σχετικά με την επιλογή εργαλείων που είναι η ιδανική επένδυση και ο φορέας Lilliebaby θα σας ξεκινήσει να μεταφέρετε το νεογέννητο σε 7 λίβρες και να σας πάρετε για να ρίξετε το παιδί σας στο νηπιαγωγείο στα 45 λίβρες. (Περνάμε για το τμήμα αυτό, αλλά δεν θα κρίνουμε αν δεν θέλετε να αφήσετε να φύγετε)

Το μοναδικό κάθισμα του πλήρους, το κάθισμα μετασχηματισμού μπορεί να διπλωθεί μικρά για νεογνά και βρέφη και επεκταθεί σε ένα ευρύτερο σκηνικό καθώς το παιδί σας μεγαλώνει. Αυτό βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας υποστηρίζεται πάντα από το γόνατο στο γόνατο, την καλύτερη εργονομική θέση για τους γοφούς τους. Επιπλέον, αυτός ο φορέας Lillebaby πιστοποιείται ως ένα υγιές προϊόν ισχίου από το διεθνές ινστιτούτο HIP Dysplasia.

2. Άνετο & υποστηρικτικό

Όταν κρατάτε ένα μωρό για ώρες (ή τι αισθάνεται όπως οι ημέρες) στο τέλος, τα κρίσιμα πράγματα που θέλετε να αισθάνεστε υποστηρίζονται και άνετα. Το Líllébaby ολοκληρώνει τις μελλοντικές ρυθμιζόμενες ιμάντες του φορέα εποχής, επεκτάσιμα πίσω πάνελ και η οσφυϊκή υποστήριξη καθιστούν αυτόν τον πιο άνετο μεταφορέα από την εμπειρία μας.

Έχει επίσης φερμουάρ αναπνεύσιμο πλέγμα ματιών για να σας βοηθήσει να κρατήσετε εσάς και το μωρό δροσερό.

3. Δύο τσέπες

Ποιος δεν αγαπάει ένα χαρακτηριστικό τσέπης; Ως γονέας, θα βρείτε αυτά τα επιπλέον διαμερίσματα απίστευτα χρήσιμα για τα απαραίτητα που χρειάζεστε στο REACH. Έχει μια μεγάλη τσέπη με φερμουάρ που κατέχει το καλύμματα κεφαλής και μπορεί να κρατήσει το τηλέφωνό σας. Υπάρχει επίσης ένα μικρότερο διαμέρισμα μπροστά από αυτό για τα κλειδιά σας.

4. Εύκολη χρήση. εύχρηστος.

Δεν θα μπερδευτείτε στο ύφασμα που προσπαθεί να καταλάβει πώς να τοποθετήσετε το δαχτυλίδι και όπου το μωρό μοιάζει σαν φορέας σφεντόνα. Είναι απλό, γρήγορο και εύκολο να σας λυγίσει και τα δύο και ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια.

5. Προστασία κεφαλής για το μωρό

Χρειάζονται μερικούς μήνες πριν το μωρό σας θα μπορέσει να κρατήσει το κεφάλι τους μόνοι τους. Το Líllébaby ολοκλήρωσε όλο το φορέα εποχής έχει μια ρυθμιζόμενη λειτουργία υποστήριξης του λαιμού που διατηρεί το μικρό τους noggin από το flopping γύρω. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη συγκόλλησή του μέσω ενός μηχανισμού ιμάντα και πόρπης για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει σωστά.

Ως χαρακτηριστικό μπόνους, η πλήρης πραγματικότητα έρχεται με μια αποσπώμενη κουκούλα που μπορείτε να τραβήξετε από μια από τις τσέπες ή να αποθηκεύσετε μακριά όταν δεν χρειάζεται. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αν θέλετε να περάσετε με ασφάλεια το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

6. Τιμή

Το Líllébaby ολοκληρώνει όλο το Carrier είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές στην κατηγορία του. Αυτή τη στιγμή έχει 5 αστέρων από περίπου 1.400 κριτικές!

7. Στυλ

Έρχεται σε μια δέσμη διαφορετικών επιλογών υφάσματος για να συντονιστεί με το στυλ σας. Είναι ένας όμορφος μεταφορέας για τους άνδρες πάρα πολύ!

Μερικές γονικές αναθεωρήσεις έχουν πει ότι είναι υπέροχο για συν το μέγεθος της μαμά και δεν χρειαζόταν καν μια ιμάντα επεκτατικού με αυτό.

Αγοράστε το LilleBaby ολοκληρώστε όλο το Carrier

Τι θα αλλάξουμε;

Συνολικά, ο σχεδιασμός του φορέα LilleBaby είναι πολύ έξυπνος και καλά μελετημένος. Ωστόσο, το ένα πρόβλημα μας είναι ότι αν θέλετε να μεταβείτε στη θέση προς τα εμπρός, το ύφασμα είναι λίγο πολύ σφιχτό στα πόδια. Εάν τα μεταφέρετε σε αυτή τη θέση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν είναι το πιο άνετο.

Ψάχνετε για πολλές περισσότερες επιλογές;

Εάν αυτό δεν ελέγχει τα πλαίσια για εσάς, στρογγυλοποιούσαμε τους 8 καλύτερους φορείς μωρών σε όλες τις κατηγορίες. find out which ones are Rookie mommy checked and approved here.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Pin for Later!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

BABYLETTO MODO CRIB review – SLEEK, STYLISH, and amazing VALUE!

TULA VS ERGO – battle OF THE top 2 baby carrier BRANDS

50+ crucial baby REGISTRY list items TO own + [10 items TO SKIP]

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *