Mother And Baby

Παράδοση: Μια ιδέα για τις συγκλονισμένες μαμάδες

Μερικές φορές, όταν αισθάνομαι, καθώς και πολλά πράγματα αναμένονται από εμένα, η κοιλιά μου συνδέεται με κόμβους. Θέλω να είμαι σε θέση να περάσω ό, τι από τη λίστα μου, να κάνω όλους ευτυχισμένους, καθώς και να έχουν λίγο χρόνο. Έχω δυσκολία στην κατανόηση του πού να ξεκινήσω όταν η μέρα φαίνεται σαν ένα σημαντικό μπερδεμένο της εφοδιαστικής καθώς και τα εμπόδια, καθώς και τότε ασχολούμαι με την ύπαρξη των δικών μου παιδιών, αφού κάθε έργο είναι πολύ πιο δύσκολο όταν είναι σε ρυμούλκηση.

Πριν από μερικά χρόνια, έλεγξα κάτι που γράφτηκε από τον εκπαιδευτή της ζωής Andrea Scher που με επηρέασε. Ήταν για την ιδέα της παράδοσης. Έγραψε, “Η βροχή είναι μόνο η βροχή”, η οποία δείχνει ότι όταν κοιτάζετε έξω από το παράθυρο καθώς και να δείτε τη βροχή, καθώς και να αισθανθείτε φόβο, απογοήτευση, καθώς και να σκεφτείτε, “Λοιπόν τώρα δεν μπορώ να κάνω x , y, ή z, “Για να ρωτήσετε αν είναι δυνατόν να επαναπροσδιορίσετε τη βροχή.

Είναι μόνο νερό.

Η επίδραση της εμπειρίας της βροχής είναι υγρό.

Μπορώ να κάνω online με αυτό. Μπορώ να βρέξω.

Η παράδοση στη βροχή δείχνει την αποδοχή της παρουσίας της. Ίσως να πετάξετε μια πετσέτα στην τσάντα σας, για να βεβαιωθείτε ότι αν είστε πραγματικά ενοχλημένοι από το νερό, μπορείτε να σκουπίσετε μερικά από αυτά.

Δεν είμαι κανονικά νευρωτικό άτομο, ωστόσο υποφέρω άγχος για συγκεκριμένα ζητήματα: δηλαδή τον ύπνο καθώς και τον χρόνο.

Έχω δουλέψει για να χάσω τον ύπνο, ανήσυχος για μια μελλοντική εξάντληση που μπορεί να περιμένει το πρωί λόγω του ύπνου που διαταράσσεται ιδανικό τώρα, είτε με αϋπνία είτε με έναν από τους νέους μου να με ξυπνούν. Μπορώ να παραδοθώ σε αυτή τη φάση της ζωής που περιλαμβάνει την ανάγκη τη νύχτα; Μπορώ να υποθέσω ότι θα είμαι εντάξει, ότι θα αποστασιοποιηθώ από την υπηρεσία ή το γέλιο ή τον καφέ το επόμενο πρωί, καθώς και η κόπωση δεν θα με σκοτώσει;

Όταν ένα παιδί αφορά το κρεβάτι μου τη νύχτα, χρειάζονται κάτι, η άμεση αντίδρασή μου είναι να ανησυχώ ότι το παιδί, καθώς και εγώ και οι δύο θα βιώσουν για να χάσω τον ύπνο την επόμενη μέρα.

Έχω λίγο μάντρα που δηλώνω στον εαυτό μου όταν συμβαίνει αυτό: “Είναι εντάξει, είμαστε χωρίς κίνδυνο στο σπίτι”, το οποίο βοηθά μου να επαναπροσδιορίσω την ενόχληση καθώς και να χαλαρώσω την αντίσταση μου. Αντί να μισώ τα φθαρμένα πριν φτάσει ακόμη και, μπορώ να το δεχτώ. Μπορώ να δω ότι είναι μικρό, ότι θα περάσει.

Επίσης, δεν μου αρέσει να είμαι αργά. Είμαι πολύ πιο προσανατολισμένος στο ρολόι από ό, τι θα ήθελα να είμαι, καθώς και να δω ότι το έχω περάσει στα παιδιά μου. Ο Julian έρχεται συνήθως σπίτι από μια γιορτή γενεθλίων ή Sleepoverâ και αναφέρει τι ώρα έφαγαν αν ήταν διαφορετικό από αυτό που περίμενε. “Δεν είχαμε δείπνο μέχρι τις 7.30!” Θα αναφωνήσει. Τόσο για την επιλογή της ροής.

Χρησιμοποίησα για να πάρω εξαιρετικά ανήσυχο όταν η βραδινή ρουτίνα δεν χαρτογραφούσε προς την ακριβή ώρα για ύπνο για τον οποίο στόχευα. Τώρα η μικρή μου τεχνική είναι να παραδώσει συνειδητά ένα συγκεκριμένο αριθμό λεπτών. Αν μπορώ να δω ότι δεν κατευθυνόμαστε προς τον ύπνο των 8 μ.μ., αφού τα δόντια καθαρίζονται στις 7:57, θα δώσω μόνο τον εαυτό μου μια δέσμη 15 λεπτών. Αντί να χτυπάω κάθε λεπτό που περνά μετά από 8, αντισταθμίζοντας, καθώς και να το ανατρέψω, επαναφέρω το στόχο, καθώς και θυμάμαι τον εαυτό μου, ότι όπως το νερό της βροχής, είναι μόνο 15 λεπτά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η σφαίρα φράσης καθώς και η αλυσίδα χρησιμοποιήθηκαν ιστορικά για να εξηγήσουν την εμπειρία του να έχεις ένα άλλο μισό σε έναν άνθρωπο. Φαίνεται πολύ πιο ανάλογο με τα παιδιά που πρέπει να καλέσετε από το errand στο errand, που σύρονται τα πόδια τους καθώς και να ζητήσετε σνακ, δοχεία απαίτησης για σφάλματα που έχουν ανακαλύψει καθώς θέλουν να φέρουν το σπίτι για να αυξήσει ως μέρος του σας Οικογένεια, σας επιβραδύνει ποτέ.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το εργαλείο παράδοσής μου σε μια ταραχώδη μέρα, όταν δυσκολεύομαι να δω τους νέους μου ως συντρόφους που αγαπούν τη διασκέδαση. Μπορώ να το κάνω; Είναι απλά πιο αργό. Είναι απλώς ένα επιπλέον 15 λεπτά.

Σχετίζεται με:
«Καταλαβαίνετε τι είναι εξαιρετικό γι ‘αυτό;»
Η δημοσίευση του Andrea Scher σχετικά με τη βροχή
Για νέες μητέρες, ακριβώς πώς να προσφέρετε με το νεογέννητο κλάμα

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *