Λίγη γραμμή σε ένα τεστ εγκυμοσύνης … τι σημαίνει;

Εάν έχετε φτάσει στο σημείο να κάνετε μια δοκιμή εγκυμοσύνης, υπάρχει πιθανότατα μια συγκεκριμένη απάντηση που ψάχνετε να βρείτε. Μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ή απίστευτα νευρικό-wracking που περιμένει τα αποτελέσματα εκτός από αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να τροποποιήσει πλήρως τη ζωή σας. Είτε προσπαθείτε εδώ και πολλά χρόνια είτε δεν προσπαθείτε καθόλου, όταν εμφανίζεται μια ελαφριά γραμμή στο τεστ εγκυμοσύνης σας, μπορεί ξαφνικά να καταλήξει να είναι εξαιρετικά συγκεχυμένη ποια μέθοδος πρέπει να αισθάνεστε. Εδώ είναι η καταδίκη για το τι σημαίνει πραγματικά αυτή η αχνή γραμμή καθώς και τα επόμενα βήματα σας.

Λίγη γραμμή σε ένα τεστ εγκυμοσύνης … τι σημαίνει;

Η καταδίκη των δοκιμών εγκυμοσύνης

Όσο απογοητευτικό μπορεί να φανεί αυτή η αμυδρή γραμμή, θα πρέπει πραγματικά να είμαστε ευγνώμονες για το πόσο μακριά έχουν τα εργαλεία εγκυμοσύνης είναι διαθέσιμα τα τελευταία χρόνια! Αρχικά, έχουμε όλα τα διαφορετικά είδη δοκιμών εγκυμοσύνης σε όλες τις σειρές κόστους. Πολλές από αυτές τις δοκιμές μπορούν να βρουν την εγκυμοσύνη πολύ νωρίς, καθώς και μερικούς ακόμη και πριν χάσετε την περίοδο σας. Αποκτήστε αυτό, οι δοκιμές εγκυμοσύνης που χρησιμοποιούνται για να διαρκέσουν αρκετές ημέρες για να δημιουργήσουν καθώς και να παρουσιάσουν αποτελέσματα σε σύγκριση με λίγα λεπτά που οι περισσότερες δοκιμές λαμβάνουν σήμερα. Η κατανόηση ακριβώς του τρόπου με τον οποίο οι δοκιμές εγκυμοσύνης λειτουργούν μπορούν να εξαλείψουν τους τόνους του στρες, οπότε όταν έρθει η τεράστια στιγμή, καταλαβαίνετε ακριβώς πώς να μεταφράσετε τα αποτελέσματά σας. Στο σπίτι οι δοκιμές εγκυμοσύνης λειτουργούν ανιχνεύοντας επίπεδα ορμονών HCG στα ούρα σας. Το HCG αρχίζει να δημιουργείται τη στιγμή που καταλήξατε να περιμένετε καθώς και σταθερά ενισχύει καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Όσο περισσότερο στο σύστημά σας είναι πιο τολμηρή η γραμμή στη δοκιμή εγκυμοσύνης πρέπει να είναι.

Όλα σχετικά με την αμυδρή γραμμή σε ένα τεστ εγκυμοσύνης

Υπάρχουν μερικά διαφορετικά πράγματα που η αμυδρή γραμμή σε μια δοκιμή εγκυμοσύνης μπορεί να προσπαθήσει να σας πει. Απλά να έχετε κατά νου τα αποτελέσματα που βλέπετε για να μείνετε ήρεμοι από τότε που πήρατε αυτή τη μαμά.

Είναι δυνητικά επίσης νωρίς για να πάρετε μια μεγάλη ανάγνωση;

Όταν προσπαθείτε να περιμένετε την υπομονή είναι σοβαρά τόσο σκληρά. Το μυαλό σας είναι συνεχώς γεμάτο ανησυχίες καθώς και αναρωτιέστε αν αυτό είναι τέλος, οπότε δεν είναι αμφιβολία ότι τόσες πολλές γυναίκες βιάζονται να κάνουν μια δοκιμή εγκυμοσύνης το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, η βιασύνη για να κάνετε μια δοκιμή μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίζεται μια ελαφριά γραμμή. Εάν κάνετε μια δοκιμή εγκυμοσύνης πολύ νωρίς, μπορεί να μην υπάρχουν υψηλά επίπεδα HCG που εμφανίζονται ακόμα, επομένως η γραμμή εμφανίζεται εξαιρετικά ελαφρώς. Εάν πιστεύετε ότι αυτή μπορεί να είναι η κατάσταση για εσάς, να αναπνεύσετε καθώς και να δοκιμάσετε μια ακόμη δοκιμασία σε λίγες μέρες.

Τι είδους δοκιμή εγκυμοσύνης χρησιμοποιήσατε;

Μπορεί να έχετε αγοράσει το τεστ εγκυμοσύνης σας για λίγο πίσω ή σε μια τέτοια βιασύνη που δεν έχετε πραγματικά τη δυνατότητα να επιθεωρήσετε ποιο είδος δοκιμής εγκυμοσύνης έχετε. Πάντα, ελέγχετε πάντα τις οδηγίες προσεκτικά πριν πάρετε τη δοκιμή σας, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι ήδη καταλαβαίνετε ακριβώς πώς όλα λειτουργούν. Ορισμένες δοκιμές εγκυμοσύνης έχουν μια γραμμή εξάτμισης που θα εμφανιστεί εάν δεν επιθεωρήσετε τα αποτελέσματα στο κατευθυνόμενο χρονοδιάγραμμα. Είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα να κάνετε μερικές δοκιμές για να αποκλείσετε τη γραμμή εξάτμισης, καθώς ο λόγος που εμφανίζεται μια ελαφριά γραμμή.

Τι ώρα της ημέρας παίρνετε αυτό το τεστ;
Η ώρα της ημέρας που παίρνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης μπορεί να επηρεάσει ή να μην επηρεάσει τα αποτελέσματα. Παίξτε το χωρίς κινδύνους, καθώς και μια δοκιμή εγκυμοσύνης, όταν σηκώνεστε το πρωί και όχι αργότερα την ημέρα. Τα ούρα είναι αραιά το πρωί, καθώς και θα δημιουργήσουν το πιο ακριβές αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι χημική εγκυμοσύνη;
Δεν το επιθυμούμε αυτό σε κανέναν, ωστόσο ένας σχετικά τυπικός λόγος για να δούμε μια ελαφριά γραμμή είναι ότι έχετε χάσει μια εγκυμοσύνη πολύ νωρίς σε πιθανώς ακόμη και πριν το έμβρυο συνδεδεμένο με τη μήτρα. Οι πρώιμες αποβολές είναι σχετικά τυπικές καθώς και συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με το να μπορούν να συλλάβουν αργότερα καθώς και να φέρουν ένα υγιές μωρό. Έτσι, αισθανθείτε όλα τα αισθήματα, ωστόσο, να κρατήσετε την ελπίδα ότι αυτό που πρέπει να είναι θα είναι.

Τα επόμενα βήματα μετά από μια ελαφριά γραμμή σε ένα τεστ εγκυμοσύνης

Εάν είστε μπερδεμένοι για τα αποτελέσματα των δοκιμών εγκυμοσύνης, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε λίγες μέρες καθώς και να δοκιμάσετε ξανά. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον γιατρό σας για να δοκιμάσετε εκεί. Ο γιατρός σας θα είναι η καλύτερη πηγή για να καταλάβετε τι μπορεί να συμβαίνει καθώς και γιατί συνεχίζετε να βλέπετε μια ελαφριά γραμμή. Είτε πρόκειται για πρόωρη εγκυμοσύνη είτε για πρόωρη αποβολή, μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια θα είναι τα καλύτερα επόμενα βήματα. Απλά προσπαθήστε να είστε τόσο υπομονετικοί όσο μπορείτε να είστε τόσο καλά όσο έχετε ποτέ οποιεσδήποτε ανησυχίες, μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο γιατρό σας.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Μην πετάξετε το τεστ εγκυμοσύνης σας μέχρι να τεθεί τα τρία λεπτά

Χάνοντας το βύσμα της βλέννας νωρίς στην εγκυμοσύνη. Τι να ξέρετε

50 αστεία αποσπάσματα εγκυμοσύνης που κάθε μαμά θα συσχετίσει!

PIN για μεταγενέστερη -ελαφριά γραμμή σε ένα τεστ εγκυμοσύνης … τι σημαίνει αυτό;

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *