Πείτε όχι στο “You snooze, χάνεις”!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ποιο είναι το μυστικό να είσαι ευχάριστος αλλά απασχολημένος μαμά; ύπνο και έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Πριν η εκμάθηση γιατί ο ύπνος ήταν τόσο σημαντικός, είχα αποφασίσει νωρίτερα φέτος για να επικεντρωθεί στην υγεία μου και ο ύπνος ήταν μέρος αυτής της αλλαγής. Μικρά ξέρω ότι μια μικρή αλλαγή θα επηρέαζε ολόκληρη τη ζωή μου. Ο ύπνος είχε θετική επίδραση στην υγεία, την ευτυχία, την παραγωγικότητα, τις σχέσεις και την ψυχική κατάσταση.

Εργασία, αφιερωμένες, οι μητέρες τείνουν να έχουν απασχολημένες ζωές επειδή όχι μόνο πληρώνουν τους λογαριασμούς και διατηρούν το νοικοκυριό, αλλά επίσης ξοδεύουν πολύ χρόνο με τα παιδιά και τον σύζυγό τους, ενώ εξακολουθούν να παίρνουν “εγώ Ώρα” συμπιέζονται στο χρονοδιάγραμμα. Εμείς σε ορισμένες περιπτώσεις βάλουμε πολύ περισσότερο στην πλάκα μας από ό, τι μπορούμε να ασχοληθούμε, αλλά το κάνουμε επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουμε στη λειτουργία “Super Mom”. Ως μητέρα και εταίρος με απαιτητική καριέρα, ένα blogger και ένα ενεργό 5 χρονών, είμαι πολύ εξοικειωμένος με την κατοχή ενός πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος. Ωστόσο, κατάφερα ακόμα να περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, να είμαι επιτυχής στο χώρο εργασίας και να βοηθήσω να διατηρήσω το νοικοκυριό όλα κρατώντας τη λογική μου. Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν “Πώς πετύχετε όλα αυτά σε μια μέρα;” Η αντίδρασή μου είναι ο ύπνος και ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Πιθανότατα σκέφτεστε πώς είναι ο ύπνος και ένας υγιεινός τρόπος ζωής το μυστικό να είσαι επιτυχημένη μαμά; ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Τα τελευταία 5 χρόνια, επειδή είχα το γιο μου, υπήρξαν πολλές φορές όπου έχω μείνει αργά ή δεν κοιμήθηκα καθυστερημένη επειδή είχα εργασίες έργα για να ολοκληρώσουν. Η παραμονή αργά φάνηκε να είναι μια κοινή πρακτική που αναπτύχθηκα καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών, επειδή ήταν η μόνη στιγμή που ήμουν σε θέση να επικεντρωθώ στα πράγματα που ήθελα να κάνω. Ενώ η οικογένειά μου κοιμήθηκε, δούλευα αργά ώρες της νύχτας και μερικές νύχτες ήταν πολύ μεγάλες. Μετά από λίγα χρόνια στέρησης ύπνου, άρχισα να παρατηρήσαμε ότι η έλλειψη ύπνου επηρεάζει σαφώς τη γενική μου υγεία και πνευματική ευημερία. Αυτό είναι όταν επέλεξα να κάνω μια αλλαγή.

Σχετικά με το πώς η αντιδραστικότητα των τροφίμων που δεν επεξεργάζεται επηρεάζει ολόκληρο το σώμα

Λόγω της έλλειψης ύπνου:

• Έγινα παχύσαρκοι και ανέπτυξαν ανθυγιεινές πρακτικές και κακή διατροφή που τελικά οδήγησε σε πολλά θέματα υγείας
• Τα επίπεδα ενέργειας μου ήταν πάντα χαμηλά
• Υποφέρθηκα αποκοπή κούνιες διάθεσης
• Δεν μπορούσα να επικεντρωθώ κατά τη διάρκεια της ημέρας που επηρέασε την παραγωγικότητά μου
• Η δουλειά και η ισορροπία της ζωής μου υποφέρουν επειδή δεν είχα το κίνητρο ή η ενέργεια για να είμαι εκεί για την οικογένειά μου
• Ήμουν σωματικά και διανοητικά εξαντλημένος όλη την ώρα
• Ήμουν καίγεται και τόνισε

Παρανοήσεις του ύπνου
Πολλές μητέρες πιστεύουν ότι ο ύπνος 8+ ώρες την ημέρα τους καθιστά τεμπέλης και μη παραγωγικές. Βλέπουμε όλα αυτά τα μηνύματα από τους επιχειρηματίες, τις διασημότητες και άλλους επιτυχημένους ανθρώπους που σας λένε ότι στην αγορά για να το κάνετε ή να επιτύχετε τα όνειρά σας, πρέπει να θυσιάσετε τον ύπνο και να εργαστείτε όλες τις ώρες της νύχτας. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει για ένα άτομο που δεν έχει παιδιά και ευθύνες, αλλά για μια μητέρα που πρέπει να εργαστεί και να θέσει μια οικογένεια, ο ύπνος τουλάχιστον 8 ώρες είναι ζωτικής σημασίας. Κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά τη δύναμη του ύπνου επειδή έχουμε εκπαιδευτεί να πιστεύουμε ότι είναι μια πολυτέλεια και όχι μια αναγκαιότητα να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί ο ύπνος είναι τόσο σημαντικός;

Εδώ είναι 4 λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα:

1) Ο ύπνος παίζει ουσιαστικό ρόλο στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Σας κάνει λιγότερο επιρρεπείς σε ασθένειες, θεραπεύοντας και επισκευάζοντας το σώμα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.
2) ο ύπνος βελτιώνει τη μνήμη, το Spurs δημιουργικότητα και ενισχύει την ποιότητα ζωής σας
3) Να πάρει αρκετό ύπνο σας δίνει την αύξηση της ενέργειας και της διάθεσης για να λειτουργήσει στο καλύτερό σας
4) Αποφύγετε τα ατυχήματα, όπως τα crashes αυτοκινήτων

Σχετικά με 3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το covid-19 εάν έχετε αυτοάνοση κατάσταση

Ελέγξτε αυτό το σύντομο άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική Ψυχολογική Ένωση που μιλάει για τη σημασία του ύπνου και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει την υγεία σας.

Την ανακάλυψή μου
Η Arianna Huffington από το Huffington Post ξεκίνησε πρόσφατα ένα κίνημα που εκπαιδεύει τους ανθρώπους για τον ύπνο είναι σημαντικό για μια ευχαριστημένη και επιτυχημένη ζωή. Σε μία από τις συνομιλίες της, είπε:

“Είμαι εδώ για να σας πω ότι ο δρόμος προς μια πολύ πιο παραγωγική, πολύ πιο εμπνευσμένη, πολύ πιο χαρούμενη ζωή παίρνει αρκετό ύπνο. Όταν έχω αρκετό ύπνο, είμαι καλύτερα σε όλα. Είμαι καλύτερα να τρέχω το Huffington Post, είμαι πολύ πιο δημιουργικός, είμαι λιγότερο αντιδραστικός, είμαι καλύτερα με τα παιδιά μου. ”

Νόμιζα ότι αυτή η δήλωση που προέρχεται από μια ισχυρή και επιτυχημένη γυναίκα και η μητέρα ήταν pretty bold. Οι απόψεις της για τον ύπνο δεν είναι πολύ συχνές μεταξύ μερικών επιτυχημένων ανθρώπων. Άκουσα ολόκληρη την ομιλία της για ύπνο και στη συνέχεια άρχισε να κάνει έρευνα στον εαυτό μου. Αυτό που ανακάλυψα ήταν αρκετά συγκλονιστικό. Ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με όλες τις μητέρες που ζουν καθημερινά στον ύπνο. Ξέρω τι είναι να έχετε φιλοδοξία, και να αισθανθείτε την επιθυμία να εργαστείτε τη νύχτα επειδή νομίζετε ότι είναι η μόνη φορά που μπορείτε να εργαστείτε στους στόχους και τα όνειρά σας. Αλλά όταν είστε αποφασισμένοι, θα βρείτε έναν τρόπο να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας για να εργαστείτε στους στόχους σας, ενώ παραμένετε υγιείς και να πάρετε αρκετό ύπνο. Ξεκινήστε με τη μείωση του χρόνου τηλεόρασης, χρησιμοποιήστε οποιονδήποτε εντελώς ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως το μεσημεριανό σας ή το χρόνο διακοπής σας για να εργαστείτε στα πλαϊνά σας έργα και να απαλλαγείτε από δραστηριότητες που δεν σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας (εκείνη τη νύχτα έξω με τους φίλους μπορεί να περιμένει ). Η ποιότητα και ο αριθμός του ύπνου που παίρνετε κάθε βράδυ θα αναγνωρίσει το μέλλον σας.

Σχετικά είναι η δουλειά σας βάζοντας την εγκυμοσύνη σας σε κίνδυνο;

Αυτές είναι μερικές προτάσεις για να πάρει έναν καλό ύπνο νύχτας:

1) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας 30 λεπτά πριν πάτε για ύπνο για να αφήσετε το μυαλό σας να χαλαρώσει
2) Να κοιμηθεί τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα επειδή δίνει το σώμα και το μυαλό σας αρκετό χρόνο για να ανακάμψει, να ξεκουραστεί και να ετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα
3) Ποτέ μην φέρετε ποτέ εργασία στο κρεβάτι. Θα σας κρατήσει όλη τη νύχτα
4) Διαβάστε ένα βιβλίο ή κάντε κάποιο διαλογισμό ή γιόγκα πριν πάτε για ύπνο. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε
5) Βάλτε τα ζωτικά έλαια λεβάντας στο μαξιλάρι σας, τρίψτε το στο στήθος σας, ή το βάζετε σε ένα διαχύτη πετρελαίου. Αυτή η μυρωδιά σας βοηθά να ηρεμήσετε το μυαλό.
6) Πάρτε ένα ζεστό μπάνιο με τα άλατα Epsom για να απομακρυνθείτε και να χαλαρώσετε το σώμα
7) Μπορείτε να ψεκάσετε το μαγνήσιο πριν πάτε για ύπνο. Βοηθά με την αϋπνία και μειώνει τις ορμόνες έντασης

Αφού άρχισα να κοιμάμαι 8 ώρες, ανακάλυψα ότι η εστίασή μου και το επίπεδο συγκέντρωσης ενισχυμένου αμέσως. Η ικανότητα να σκεφτείς σαφέστερη με έκανε να αξιολογήσω την υγεία, τη διατροφή και τις συνήθειες μας. Ένας καλός ύπνος που μου έδωσε την ενέργεια και απαίτησε την εστίαση για να κάνω αλλαγές που τελικά οδήγησαν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ο καλός ύπνος και οι υγιεινές πρακτικές θέτει ένα τέλος σε ασθένειες και διατηρεί καλή υγεία.

Μην θυσιάζετε τον ύπνο! Η οικογένειά σας χρειάζεται να πάρετε το σωστό ποσό ύπνου για να παραμείνετε παραγωγικοί και υγιείς. Την επόμενη φορά που αισθάνεστε moody ή εσείς λείπει εστίαση και ενέργεια, πάρτε έναν υπνάκο ή να πάρετε έναν καλό ύπνο. Θα νιώσετε ολοκαίνουργιο.

Ark μαμά

Σύνδεσμος σε αυτή τη θέση: Πείτε όχι στο “You snooze, χάνετε”

0/5

(0 Κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *