Διαφορετικά στυλ γονικής μέριμνας

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Τα αντίθετα προσελκύουν, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πολύ αρσενικός σύζυγός μου είναι πολύ κατάλληλος για την Girly, με καλλιεργεί. Έχουμε ένα παιδί που ξέρει ακριβώς σε ποιον να στραφεί όταν θέλει ορισμένα πράγματα, επειδή είμαστε τόσο διαφορετικοί στα στυλ γονέων μας. Για παράδειγμα, ο χρόνος μπάνιου είναι αρκετά περιπέτεια. Ο μικρός άνθρωπος ξέρει ότι είμαι πολύ περισσότερο από μια ώθηση, έτσι θα το κάνει και θα προσποιηθεί ότι κλαίνε για να βγούμε από ένα μπάνιο και πρέπει να τον χτυπήσω και να τον κάνω και να τον δωροδοκήσω με παιχνίδια για να τον πάρει η μπανιέρα. Ο σύζυγός μου τον παίρνει και γενικά τον πετάει, τον πλένει, τον στεγνώνει και γίνεται- όλα χωρίς να δίνουν τις διαμαρτυρίες του μικρού ανθρώπου μια δεύτερη σκέψη.

Ο χρόνος για ύπνο είναι ένα άλλο SFASDF. Δεν μπορούσα να κάνω το παιδί μας να κοιμηθεί χωρίς να τον θηλάσει, και όταν τελικά τον απογαλακτίστηκα, θα μπορούσα να τον κοιμηθώ μόνο με το να τον οδηγεί στο αυτοκίνητό μου μέχρι να ξεφύγει. Ο σύζυγός μου τον κρατάει και περπατάει, αγνοεί το κλάμα του και μέσα σε 5-10 λεπτά το παιδί μας κοιμάται γρήγορα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεφύγω με αυτό. Είμαι αυτός που φτάνει το παιδί μου όταν θέλει να ξεφύγει από ανθρώπους που δεν θα τον βάλουν κάτω, επειδή ξέρει ότι είμαι εύκολος σημάδι και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο συρτάρι του όταν ζητά να είναι δωρεάν να τρέχει γύρω. Ως αποτέλεσμα, ο σύζυγός μου τώρα λούζει το παιδί μας και τον βάζει να κοιμάται κάθε βράδυ, ενώ φροντίζω να τον τροφοδοτεί και να τον διαβάζω. Διαχωρίσαμε τα καθήκοντά μας γονικής μέριμνας με βάση τα δυνατά μας.

Σχετίζονται οι διαφορές μεταξύ της επίσημης εκπαίδευσης και της άτυπης εκπαίδευσης

Συχνά ακούω ότι είναι καλό για τα παιδιά να έχουν γονείς με διαφορετικά στυλ, ειδικά αν κάποιος είναι πολύ πιο καλλιεργώντας (επειδή τα μωρά χρειάζονται το boo boos τους φιλί) και το ένα είναι καλύτερο για την πειθαρχία (γιατί θέλει να αυξήσει τον εκτός ελέγχου, χαλασμένα brats;). Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε μια ομάδα και είμαστε ένα ενωμένο μέτωπο, αλλά οι περιπέτειές μας στη γονική μέριμνα, σε συνδυασμό με τις απολύτως διαφορετικές τεχνικές μας για τη διαχείριση των πραγμάτων, σίγουρα έχει το έξυπνο μικρό μας άτομο που έχει ήδη σχεδιάσει πώς να πάρει το δρόμο του. Θαυμάζω τις μεθόδους του συζύγου μου (και θα μπορούσα να μάθω πολλά από αυτόν) και να έχουμε την αίσθηση ότι είχαμε πολύ ενθουσιασμό για να προσβλέπουμε με τα χρόνια με τον γιο μας.

Η Penelope Guzman είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και φαρμακοποιός που πιστεύει ακράδαντα ότι ζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ως μαμά και σύζυγος, φροντίζει επίσης την υγεία της οικογένειάς της τρώγοντας καλά και είναι ενεργά μαζί. Η Πηνελόπη είναι ο ιδιοκτήτης και συντάκτης του Oasis της Πηνελόπης, ένας χώρος αφιερωμένος στη βοήθεια των γυναικών που ζουν μεγάλες ζωές, οικοδομώντας ευχαριστημένους γάμους, ισχυρές οικογένειες, ζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και πολλά άλλα. Απολαμβάνει να ταξιδεύει, να διαβάζει, να μαγειρεύει και να φιλοξενεί πάρτι στο σπίτι.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: διαφορετικά στυλ γονικής μέριμνας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *