Mother And Baby

4 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τη μόνωση υψηλής ποιότητας στη σοφίτα

κοινή χρήση σας!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Η μόνωση στο σπίτι σας προσφέρει αντίσταση στη ζεστή ροή. Η πολύ μεγαλύτερη αντίσταση που παρέχει, τόσο λιγότερο θα πληρώσετε για τη θέρμανση καθώς και για το κόστος ψύξης. Η σωστή μόνωση της σοφίτας σας όχι μόνο μειώνει την ενέργεια, ωστόσο ενισχύει επίσης την εσωτερική άνεση. Επειδή ο θερμότερος αέρας αυξάνεται, οι ζεστές ροές από όλους τους ζεστούς χώρους διαβίωσης σας στη μη θερμαινόμενη σοφίτα σας, καθιστώντας τα πάντα τα πιο σημαντικά για την αγορά μόνωσης για τον σοφίτα σας.

Επωφεληθείτε από μια υψηλότερη τιμή R

Δεν είναι όλη η μόνωση. Τα μονωτικά υλικά είναι κατασκευασμένα από μια σειρά ουσιών, καθώς και η αξία του βαθμολογείται από θερμική αντίσταση ή τιμή R. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή R, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η μόνωση στο σπίτι σας. Η τιμή R ενός τύπου μόνωσης ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της μόνωσης, το πάχος του, καθώς και την πυκνότητα. Για να προσδιορίσετε τον κατάλληλο τύπο καθώς και την ποσότητα μόνωσης για το σπίτι σας, μιλήστε με έναν εμπειρογνώμονα μόνωσης. Ένας εμπειρογνώμονας τεχνικός HVAC μπορεί να εξετάσει τη μόνωση της σοφίτας σας για εσάς.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη μόνωσης

Υπάρχουν τρία ουσιώδη μόνωση στη σοφίτα, συμπεριλαμβανομένης μιας φουσκωμένης ποικιλίας, της μόνωσης ψεκασμού καθώς και της μόνωσης. Η επιλογή μόνωσης για τη σοφίτα σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Φουσκωμένος

Η μόνωση που έχει ανατινάξει εγκαθίσταται με το φυσώντας το υλικό σε τοποθεσία στη σοφίτα σας. Επειδή καλύπτει το δάπεδο σας, έχει αξιοσημείωτη μονωτική δύναμη. Αυτός ο τύπος είναι απλός στη ρύθμιση, καθώς μπορεί να συμπληρώσει χώρους που απομένουν από άλλα είδη μόνωσης.

Σπρέι

Συνήθως κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, ένα ψεκασμένο υλικό μόνωσης είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν το σύστημα HVAC σας είναι εγκατεστημένο στη σοφίτα σας (καλέστε το Oak Island κλιματισμό για να ανακαλύψετε πολύ περισσότερες πληροφορίες) ή όταν απαιτείτε ένα πρόσθετο στρώμα μόνωσης κατά μήκος του ανώτατου ορίου της σοφίτας σας. Επειδή το fiberglass είναι ελαφρύ, μπορεί να λειτουργήσει με την πάροδο του χρόνου.

Σχετικά οφέλη Echinacea για την υγεία σας

Πολυλογία

Η μόνωση Batt είναι διαθέσιμη σε μεγάλα, παχιά κομμάτια. Ενώ τα batts έχουν μεγάλη μονωτική δύναμη, τα κομμάτια μπορεί να είναι ανομοιογενή, οδηγώντας σε χώρους κάλυψης. Τα Batts εργάζονται καλύτερα όταν η απόσταση των δοκών της σοφίτας είναι ομοιόμορφη καθώς και όταν έχετε λίγες προκλήσεις για να εργαστείτε γύρω.

Μπορείτε να αποτρέψετε προβλήματα με υπερβολική μορφοποίηση

Μπορείτε να μόψετε υπερβολικά το σπίτι σας χρησιμοποιώντας επίσης πολύ ή λάθος τύπο μόνωσης για το κλίμα σας. Κάνοντας το σπίτι σας καθώς και αεροστεγές, μπορείτε να χάσετε τον απαιτούμενο καθαρό αέρα καθώς και τις απαιτήσεις υγρασίας. Η σφράγιση της σοφίτας σας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιχειρησιακά ζητήματα με τη θερμάστρα ή την επιβλαβής συσσώρευση μονοξειδίου του άνθρακα. Για τους λόγους αυτούς, η επιλογή του κατάλληλου τύπου καθώς και η ποσότητα μόνωσης για την συγκεκριμένη σοφίτα σας είναι επιτακτική.

Κάντε το σπίτι σας άνετο καθώς και ενεργειακά αποδοτικό με την καλύτερη μόνωση

Μειώστε την ενέργεια

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού στρέφουν το ζεστό κατά τη χειμερινή περίοδο καθώς και το κλιματιστικό το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη κατανάλωση ενέργειας. Καθώς η χρήση της ενέργειας σας ανεβαίνει, το κόστος σας. Η υψηλής ποιότητας μόνωση στη σοφίτα σας μπορεί να μειώσει αυτή τη χρήση ενέργειας.

Επιτύχετε άνετες θερμοκρασίες

Όταν διαρρέει ο αέρας με την οροφή σας στη σοφίτα, είστε ανανεωμένοι σε ασυνεπή χώρο στις θερμοκρασίες του χώρου. Με την κατάλληλη μόνωση στη σοφίτα, οι θερμοκρασίες μπορούν να παραμείνουν πολύ πιο συνεπείς σε όλο το σπίτι σας.

Αποτρέψτε τη ζημιά

Χρησιμοποιείτε ράφια καλωδίων για αποθήκευση στη σοφίτα σας; Με κακή μόνωση, υγρασία ή ακραία ζεστή μπορεί να πάει στη σοφίτα καθώς και να καταστρέψει τα σημαντικά αντικείμενα σας. Η υγρασία μπορεί να αναπτυχθεί στη σοφίτα σας καθώς και να προκαλέσει μούχλα καθώς και να αναπτυχθεί η μούχλα, ή να βλάψει τη δομή των δοκών οροφής σας. Και πάλι, η κατάλληλη μόνωση μπορεί να αποφύγει διαφορετικά είδη περιβαλλοντικών ζημιών.

Σχετικοί 6 λόγοι για τους οποίους απαιτείται τακτικά κενό

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το σπίτι σας καλά μονωμένο καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, προσλάβετε έναν εμπειρογνώμονα για να δημιουργήσετε μόνωση υψηλής ποιότητας στη σοφίτα σας.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: 4 λόγοι για τη χρήση υψηλής ποιότητας μόνωσης στη σοφίτα σας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *