Ο οδηγός της Auntie Karen δυνητικά ανέφικτη, όσο εντελώς υπέροχα δώρα για τα νοικοκυριά

το μωρό

Δεδομένου ότι πάντα πιστεύω για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αφήσουν ένα βρέφος να είναι ένα βρέφος, ενώ δεν είναι εντελώς babyfling το σπίτι τους, έχω μερικές συμβουλές που είναι win-win για τα βρέφη καθώς και τους γονείς. Αυτοί οι μαγνήτες επιστολών αλφαβήτου, που αποσυνδέονται με κομψό χαρτί origami, είναι μόνο $ 20/σετ από το Etsy – έτσι μπορείτε να δείξετε στο παιδί σας για γράμματα καθώς και αισθητική ακριβώς την ίδια στιγμή!

Και ενώ είμαστε στο θέμα, αντί για το κανονικό “Α είναι για το αλλιγάτορα” αφίσα των ζώων, ακριβώς τι γίνεται με αυτή τη σύγχρονη αφίσα αλφαβήτου κλασικών; Υπέροχα πλούσια χρώματα καθώς και καθαρές γραμμές δείχνουν κατώτερο ότι το E είναι για το Eames, L είναι για το LeCorbusier (μόνο $ 35).

Πραγματικά αισθάνομαι πραγματικά αυτές τις χαλκομανίες τοίχου από τα ModernTots- είναι σχεδόν ελκυστικά επαρκή για να πάνε σε οποιοδήποτε είδος χώρου του σπιτιού ($ 45/set).

Ο μπαμπάς
Αγαπώ αυτές τις περιοχές βαμβακερού ανακυκλωμένους τσάντες πινακίδων, ξεκινώντας από $ 54 – μπορεί να τοποθετήσει μακριά το φορητό υπολογιστή ή τις πάνες του, καθώς και ένα sippy κύπελλο σε αυτές τις απίστευτα κομψές, χειροποίητες, μοναδικές τσάντες από παλιές διαφημιστικές πινακίδες.

Ή, δώστε του τον ενημερωμένο τύπο του πιο γοητευτικού δώρου που ήταν ποτέ – η ταινία Mix. Το Suck UK διαθέτει μια μονάδα ταινίας μίξης USB που φαίνεται σαν μια ταινία, ωστόσο ανοίγει όσο εκθέτει μια μονάδα USB που μπορείτε να κάνετε τόνους με όλες αυτές τις μελωδίες που χρησιμοποιήσατε για να αγαπήσετε, πριν ο ακουστικός σας κόσμος κυριαρχείται από τα Wiggles καθώς και τα Backyardigans . Μόνο πλήρεις μελωδίες, εντάξει;

Η μαμά
Η παραμονή επάνω όλη τη νύχτα με ένα κραυγές παιδί μπορεί πραγματικά να καταστρέψει το βλέμμα του δέρματός σας, ωστόσο ένα άγγιγμα της σκόνης θεμελίωσης γυμνών ορυκτών θα σας προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι είστε ένα νεαρό πράγμα που δεν έχει ακούσει ποτέ τα λόγια “Nipple Chafe “. Χρειάζονται περίπου 5 δευτερόλεπτα για να εφαρμοστούν, καθώς είναι SPF 15 για εκκίνηση! Ένα πιστοποιητικό δώρου 50 δολαρίων θα την πάρει (ή εσείς) το Kabuki καθαρό καθώς και μια σκόνη της επιλογής της.

Αυτό είναι μια μεγάλη φιγούρα – ωστόσο για $ 1100 μπορείτε να πάρετε ένα ανεμόπτερο, το οποίο όλοι μας καταλαβαίνουμε είναι το απαραίτητο objet της πρώιμης παιδικής ηλικίας, αυτό είναι πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση.

Πάντα ήμουν μερικός σε αυτές τις πιθανώς-super-impractical-αλλά-άγρια ​​μεταξοτυπία shantung oopababy slings. Παρέχετε το (ή να το πάρετε) πριν από τις διακοπές όμως, ώστε να μπορείτε να το φορέσετε σε όλες τις διακοπές! Ξεκινούν από $ 79 καθώς και μερικά που είναι διαθέσιμα σε πολύ περισσότερα καθημερινά υλικά, αν πιστεύετε ότι η εξίσωση του μωρού+μετάξι = καταστροφή.

Το τεράστιο οικιακό δώρο
Τι μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από μια ζωντανή εκτύπωση DNA του DNA ολόκληρης της οικογένειας; Το DNA 11 θα στείλει τα επιχρίσματα του παραλήπτη του δώρου, καθώς και τις οδηγίες, καθώς και στη συνέχεια να παράγει μια εκπληκτικά όμορφη και ζωντανή εκτύπωση του DNA κάθε μέλους του νοικοκυριού. Ξεκινούν στα $ 390.

Ή – όπως και αυτό δεν είναι ένα τόσο τεράστιο δώρο φιγούρας, ωστόσο θα ήταν απίστευτα υπέροχο – αν είστε λαχταριστές, πάρτε αυτή την έννοια του “λείπει άλλο μισό μαξιλάρι” από το Craftzine καθώς και να φτιάξετε ένα μαξιλάρι που αντιπροσωπεύει κάθε μέλος του το νοικοκυριό, ώστε ποτέ να μην πρέπει ποτέ να χάσετε ο ένας τον άλλον. Επιπλέον, αν ο γνήσιος νεαρός σας είναι bratty, μπορείτε να πάρετε στιγμιαία παρηγοριά στο σιωπηλό και πάντα καλά συμπεριφερόμενο μαξιλάρι-παιδί σας.

Οι παππούδες
Δεδομένου ότι οι παππούδες είναι τόσο ευγενικοί καθώς και γενναιόδωροι για όλους τους άλλους (τουλάχιστον στην οικογένειά μου) πρέπει να τους πάρετε κάτι καλό. Ίσως οι παππούδες και οι παππούδες είναι επίσης hipsters … σε ποια κατάσταση μπορείτε να αγοράσετε προσαρμοσμένες εκτυπώσεις του νεαρού σας σε μια αφίσα τύπου Warhol. Στείλτε τις φωτογραφίες σας σε popartworks καθώς και θα το κάνουν για εσάς. Δεν είναι φθηνά, οπότε αν είστε α) έξυπνοι, β) το δικό σας photoshop ή καταλαβαίνετε κάποιον που κάνει, καθώς και β) καθώς και σε απευθείας σύνδεση κοντά σε ένα kinko, τότε δοκιμάστε τη Melissa Clifton’s στο internet tutorial καθώς και το Make το δικό σου!

Για να επισημάνουν μικρές φωτογραφίες των γοητευτικών εγγονών τους, τους πάρτε αυτό το γοητευτικό φως διαφάνειας από το κατάστημα Conran για $ 285 που μπορούν να γεμίσουν με τις προτιμώμενες εικόνες τους καθώς και τροποποίηση κατά βούληση. Εκτός από το ότι δεν αφορούν – μπορείτε να στείλετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες εδώ, καθώς και για περίπου 2 δολάρια ένα ποπ, θα τους στείλουν πίσω σε μορφή διαφάνειας 35mm!


Χάρη στην Karen για την εμπνευσμένη τόσο εξωφρενικά έξοδα, καθώς και οικονομικά έργα τέχνης! Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι η μόνη άτεκνη στην οικογένειά της, βασίζονται σε αυτήν για να τους κρατήσουν ισχίο στις διακοπές … ενώ παρέχουν ο ένας τον άλλον ιδρώτα, ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και άλλες ανάγκες.

Εάν είστε φαγούρα για περισσότερα, επιθεωρήστε 39 μαμά-δοκιμές δώρο διακοπών έννοιες στο The Rookie Mommies Holiday Guide Guide.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *