Το ξέσπασμα της ιλαράς στη Disneyland εγείρει ζήτημα σχετικά με τους γονείς που δεν εμβολιαστούν

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Στις 21 Ιανουαρίου 2015, ο Δρ Ron Chapman, διευθυντής του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια (CDPH), επιβεβαίωσε 59 περιπτώσεις ιλαράς στην κατάσταση του, επειδή τα τέλη Δεκεμβρίου 2014. 42 από αυτές τις περιπτώσεις συνδέονταν με μια αρχική έκθεση στο Δεκέμβριος στο Disneyland ή στο Disney California Adventure Park στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Το 1912, η ​​ιλαρά έγινε μια εθνικά γνωστή ασθένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γιατροί έπρεπε να αναφέρουν όλες τις διαγνωσμένες περιπτώσεις. Κατά την πρώτη δεκαετία αναφοράς της νόσου, περίπου 6.000 θάνατοι που σχετίζονται με την ιλαρά αναφέρθηκαν κάθε χρόνο. Πριν γίνει διαθέσιμο το εμβόλιο (1963), σχεδόν κάθε παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες πήρε την ιλαρά. Εκτιμάται ότι 3 έως 4 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες μολύνθηκαν κάθε χρόνο. Επίσης, κάθε χρόνο, εκτιμάται ότι πέθαναν από 400 έως 500 άτομα, 48.000 νοσηλεύονταν και 4.000 υπέστη εγκεφαλίτιδα (διόγκωση του εγκεφάλου) από ιλαρά (Source CDC.gov).

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τα παιδιά να πάρουν την ιλαρά είναι η εμβολιασμό τους. Μέχρι το 2000, η ​​ιλαρά κηρύχθηκε εξαλείφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό οφειλόταν σε ένα πολύ αποτελεσματικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Η πρόσφατη επιδημία της ιλαράς συνέβη επειδή οι γονείς επιλέγουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Πιστεύουν ότι ένας μύθος εξαπλώθηκε από την ηθοποιό και τον συγγραφέα, Jenny McCarthy, ότι τα εμβόλια συνδέονται με τον αυτισμό.

Περίπου το 1 % του παγκόσμιου πληθυσμού έχει αυτισμό. Αλλά δεν οφείλεται σε εμβολιασμούς. Αυτός ο σύνδεσμος είναι εντελώς ψευδής.

Η Penn Jillette συζητά γιατί είναι απαραίτητο να εμβολιαστείτε τα παιδιά σας σε αυτό το βίντεο. Σημειώστε ότι το βίντεο περιλαμβάνει κάποια φάουλ.

Σχετικοί 8 Αποδεδειγμένοι τρόποι κολλαγόνου μπορούν να βελτιώσουν το δέρμα της χειμερινής περιόδου

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=rfdztzqvuco]

Έχω δύο παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Δεν πιστεύω ότι ο αυτισμός τους οφείλεται στο γεγονός ότι εμβολιαστούν. Θα προτιμούσα να είναι στο φάσμα παρά να πεθαίνουν από μια ασθένεια που έχει εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες. Εμβολίστε τα παιδιά σας. Μπορείτε να σώσετε τη ζωή χιλιάδων παιδιών και σίγουρα τη ζωή του παιδιού ή της κόρης σας.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: ξέσπασμα της aterles Στη Disneyland εγείρει θέμα σχετικά με τους γονείς που δεν εμβολιάζουν

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *