Ανασκόπηση βιβλίων: Το υπέροχο μουσικό βιβλίο της Luna & Alook

φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Στυλ βιβλίου: Βιβλίο ιστορίας βασισμένη σε σειρές για παιδιά καθώς και νήπια

Επίπεδο ανάγνωσης: 2 (Διαβάστε με βοήθεια λόγω κάποιου λεξιλογίου μεσαίου επιπέδου)

Μήκος ανάγνωσης: 5-7 λεπτά (FYI-ποτέ δεν λαμβάνουμε υπόψη τις ερωτήσεις για τα μικρά παιδιά)

Εικονογράφηση: πολύχρωμο, ζωντανό, όμορφο

Στόχος ηλικίας: 2-8 ετών

Συγγραφέας: Kimberley Kleczka

Σελίδα συγγραφέα: Amazon, Koolamundo

Σελίδα αγοράς βιβλίων: Amazon

Σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων: Facebook, Twitter, Pinterest

Το υπέροχο μουσικό βιβλίο της Luna & Alook είναι ένα παιδικό βιβλίο από έναν από τους προτιμώμενους συγγραφείς μας, Kimberley Kleczka. Όχι πολλοί συγγραφείς παίρνουν τη σφραγίδα “αγαπημένων” μας, οπότε πιστεύω ότι μπορείτε να δείτε από αυτή την αλήθεια μόνο ακριβώς πώς αισθανόμαστε γι ‘αυτήν. Σε οποιοδήποτε είδος περιπτώσεων, αυτό το βιβλίο συνεχίζει να αναπτύσσεται σε χαρακτήρες Luna καθώς και στο Alook. Τα δύο πουλιά που αγαπούν τη διασκέδαση έχουν την ευχαρίστηση να ανακαλύψουν τα πάντα για τον κόσμο καθώς και τις πολλές ειδικές εμπειρίες του. Σε αυτή την πιο τρέχουσα δόση, η Luna καθώς και η Alook ανακαλύπτουν για τα όργανα, το τραγούδι, καθώς και όλα τα καλύτερα σημεία του καταπληκτικού κόσμου της μουσικής. Το κάνουν μέσα σε έναν θαυμάσιο κόσμο που μπαίνουν με το βιβλίο εμπειρίας τους (έρχονται να πιστέψουν από αυτό, θέλω ένα από αυτά!). Ικανοποιούν όλα τα είδη των ζώων, τα φυτά, καθώς και μερικές μουσικές σημειώσεις για το ταξίδι τους με αυτόν τον ειδικό κόσμο.

Μαγικός!
Τώρα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η εστίαση του βιβλίου είναι η μουσική, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην εισαγωγή του θέματος μέσα σε ένα βιβλίο. Τα περισσότερα βιβλία καθώς και οι συγγραφείς είναι αρκετά άμεσες με ένα θέμα όπως αυτό (π.χ. μπορεί να υπάρξει μεγάλη “αυτή είναι μια τρομπόνι” ή “εδώ είναι ένα σημείωμα”). Ωστόσο, αυτό που πραγματικά πήρα την ευχαρίστηση για το Luna καθώς και το πιο πρόσφατο βιβλίο του Alook είναι ότι το θέμα δεν σας ωθήσει καθώς και το παιδί σας. Αντ ‘αυτού, το κομμάτι σας εισάγεται στη μουσική με αυτή τη φιλική ιστορία καθώς και τους πολλούς αξιολάτρευτους χαρακτήρες.

Σχετικά ακριβώς πώς να έχετε μια ικανοποιητική πίσω εμπειρία αγοράς θεσμικών οργάνων

Για παράδειγμα, όταν ο Alook χτυπά σε μια (μουσική) σημείωση, ονομάζεται “μισός τόνος”. Μετά την εισαγωγή αυτού του χαρακτήρα/έννοιας, είναι ιδανικό πίσω στην ιστορία καθώς και πολύ περισσότερη ψυχαγωγία. Αυτό που είναι πολύ περισσότερο είναι τα μισά τόνους ατυχήματα στο Alook, καθώς και η εικόνα του βιβλίου αυτής της αλληλεπίδρασης εμφανίζεται πολύχρωμα. Η εικόνα είναι διασκεδαστική καθώς και ελκυστική για τα παιδιά προφανώς βοηθά στην κατανόηση του τι είναι ένα σημείωμα, ακόμα κι αν το παιδί σας είναι τόσο νεαρό για να κατανοήσει τη λειτουργία που παίζει μια σημείωση στο μεγαλύτερο μουσικό τοπίο.

Μιλώντας για τις εικονογραφήσεις, αυτό το βιβλίο είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα έργα αυτού του συγγραφέα. Συνεργάζεται πάντα με έναν απίστευτο εικονογράφο (Apoorva Dingar), των οποίων οι δημιουργίες είναι σταθερά ζωντανές και πολύχρωμες. Οι χαρακτήρες της είναι αξιολάτρευτοι, καθώς και η προσοχή, καθώς και το στυλ της κάνει τους χαρακτήρες του βιβλίου να βγαίνουν από τη σελίδα. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση αυτών των εικονογραφήσεων με οποιοδήποτε είδος άλλου βιβλίου που έχω αναθεωρήσει.

Όπως είπα … ζωντανή!
Πρόσθετο χαρακτηριστικό

Now, this book evaluation is a quite special one for yours truly.  As a result of my special rate of interest in Kimberley’s books, I’ve been able to partner with her to create a read-through video with a few additional animations as well as impacts for youngsters (and perhaps even parents) to enjoy!  Once you’ve enjoyed our video below, make sure you head over to Amazon to purchase a copy of the book for your (and your child‘s) enjoyment.  Oh, as well as just in situation that offer wasn’t appealing enough, the book is being used for complimentary on Kindle from April 27th up until may 1st (use the link above to take advantage of that)!  For now, here’s the video:

Thanks for reading…with your kids!

Link to this post:Book Review: Luna & Alook’s wonderful music Book
Related  keeping youngsters healthy in a digital World

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Μερίδιο

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *