Πήρα μια κατηγορία μετά τον τοκετό Yoga {Rookie Moms Challenge#7}

χάρη στην Rachel Martin για αυτή τη θέση του επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων εισαγωγών, μια άλλη μαμά στην τάξη της μαμάς και του μωρού γιόγκα είπε αμβλύτα το πολύ νεαρό μωρό της, “έπρεπε να βγούμε από το σπίτι”. #αλήθεια

Η μικρή μας σύντομη στοίβα, Evie, είναι λίγο μεγαλύτερος από τρεις μήνες, και σίγουρα θα ήθελα να πηδήσω σε αυτή την τάξη την εβδομάδα 3. Ως νεοσυσταθείσα μαμά παραμονής στο σπίτι, η έξοδος από το σπίτι ήταν ένα Βαθιά πρόκληση – Ως εκ τούτου, η μικτή απόλαυση και η φρίκη μου στις προκλήσεις των Moms Rookie. Αυτό το sh*t είναι δύσκολο.

Η δική μου μαμά πρότεινε να ξεκινήσω με τη μεταγεννητική γιόγκα. Εάν η Evie μπορούσε να αγγίξει τα δάχτυλα των ποδιών της, η γιαγιά θα πληρώσει. Εδώ είναι πώς έσπασε.

Τα μωρά κάνουν καταπληκτικά κοινωνικά στηρίγματα

Στα βιβλία Jane Austen, οι άνθρωποι χρειάζονται πάντα επιστολές εισαγωγής. Νομίζω ότι είναι επειδή δεν είχαν ομάδες μαμάς και εμένα.

«Ω, είναι όμορφος!»

«Τι γλυκό χαμόγελο!»

“Τόσο πολλά μαλλιά!”

“Μόνο επτά μήνες;”

Αυτό είναι σαν την καλύτερη έκδοση ενός κοκτέιλ πάρτι, όπου έχετε ακριβώς το σωστό πράγμα να πείτε σε όλους. Είναι αυτή η ώριμη, διαφορετική ομάδα κυριών και, απλώς αναπαραγωγή, έχω γίνει ένας γοητευτικός επισκέπτης του πάρτι.

Όλη αυτή τη φορά, δεν χρειαζόμουν κοινωνικές δεξιότητες. Απλώς χρειαζόμουν ένα βρέφος.

Η γιόγκα δεν έχει καμία σχέση με αυτό

Ο γλυκός εκπαιδευτής, Erin, διορθώνει σοβαρά τη θέση του ποδιού μου και τη γωνία των γόνατων μου. Την ευχαριστώ πάντα και στοχεύουν να αποκτήσουν τα πράγματα παράλληλα, αλλά δεν έχει σημασία. Κρατάω ένα μωρό μπροστά μου και δεν βλέπω τα πόδια μου, ανεξάρτητα από τον τρόπο που δείχνουν.

Αυτό που είναι βολικό εδώ είναι ότι έχω δύο δικαιολογίες για την κακή μου απόδοση που δεν συνεπάγεται την έλλειψη αθλητισμού μου: Για ένα, το σώμα μου γεννήθηκε πρόσφατα ένα μωρό, οπότε κανείς δεν αναμένει να είναι σε κορυφαία μορφή (εκτός από το ότι “τι είναι η δικαιολογία σας “Κυρία). Για δύο, το σώμα μου είναι από το χαλάκι μισό της τάξης ούτως ή άλλως, όταν είμαι καταπραϋντικός ή αποσπασματικός Evie, και η διατήρηση της ακεραιότητας της θέσης είναι πολύ λιγότερο σημαντική όταν σκαρφαλώνει.

Κανείς δεν νοιάζεται ότι το μωρό σας κλαίει (ή ότι το βυζιά σας είναι έξω)

Υπάρχουν πάντα τουλάχιστον τρία μωρά στο δωμάτιο, και οι πιθανότητες είναι ότι ένας από αυτούς κλαίει ανά πάσα στιγμή. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές δεν υπάρχουν τρία μωρά στο δωμάτιο, επειδή ένας από εμάς έχει πάρει ένα ιδιαίτερα grouchy μικρό «un στο προθάλαμο για εκπληκτική μακριά. Όταν αυτά τα παιδιά βγαίνουν ο ένας τον άλλον, είναι σαν ένα δωμάτιο συναγερμών αυτοκινήτων.

Μόνο, είναι δροσερό. Όταν πήρα τον Evie στο προθάλαμο κατά τη διάρκεια της πρώτης τάξης της, όλοι ήταν συμπαθητικοί: “Είναι εντάξει;” Δεν υπήρχαν βρώμικες εμφανίσεις. Την ώρα που έτρεξα στο πίσω μέρος του δωματίου για να ταΐσω τον γλυκό μου πεινασμένο ιπποπόταμο, τελείωσα μόνο για να βρω ότι δύο άλλες μητέρες θηλάζονταν ακριβώς στα χαλιά τους. Βυζιά παντού, παιδιά, και nary μια κάλυψη για να το δούμε.

Θεωρώ αυτή την πρόκληση επιτυχία. Δεν μπορώ να κάνω ένα τείχος για αγάπη ή χρήμα, αλλά ο Evie και εγώ έχουμε μια ημερομηνία για την ιστορία αύριο.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *