Από το Charlotte στη Miranda σε 3 σύντομα χρόνια

δεν μπορούσα να βοηθήσω, ωστόσο, να αναρωτηθώ γιατί η Whitney άρεσε τη νέα ταινία SATC, καθώς το μισούσα. Χωρίς να παρέχω μακριά οποιοδήποτε είδος spoilers οικόπεδο, μπορώ να δηλώσω ότι έπρεπε να κάνω κάποια μεγάλη αναζήτηση ψυχής καθώς και αυτό είναι αυτό που ήρθα με…

Όταν είμαι πολύ πρώτος ικανοποιημένος Whitney, ήμουν πολύ πολύ Charlotte: χρονολόγηση, prudish, ψάχνοντας για αγάπη.

Σίγουρα, ο κόμπος μου αρέσει να πιστεύει ότι ήμουν Carrie (επειδή είναι πιο δροσερό, χωρίς αμφιβολία), ωστόσο απομακρύνει το έργο ως συγγραφέας, τη μόδα, τη νυχτερινή ζωή, την ικανότητα να περπατάει στα τακούνια, καθώς και σε όλους τους άνδρες … καθώς και μόνο τότε είμαστε παρόμοιοι. Και οι δύο μας αρέσει ένα μεγάλο brunch με φίλες, έτσι; καθώς και φυσικά σγουρά μαλλιά. Αν μη τι άλλο, είμαι λίγο περισσότερο σαν αυτήν τώρα με όλη μου τη σύνθεση και αναρωτιέμαι.

Αλλά τώρα?! Τέσσερα χρόνια μετά τη λήξη της σειράς, καθώς και ποιος είμαι τώρα; σαφώς Miranda. Λοιπόν, η άνεργη έκδοση του Miranda. Μεταφέρθηκα στο Μπρούκλιν/Μπέρκλεϊ για το βρέφος μου, καθώς και τον τύπο μου, καθώς και με τη μέθοδο AM. Φοβερός. Τρομακτικός.

Αλλά, τι γίνεται με τους υπόλοιπους νέες μητέρες εκεί έξω; Έχει ο χαρακτήρας SATC έμεινε ακριβώς το ίδιο από τότε που τελείωσε η παράσταση; Γιατί ή γιατί όχι?

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *