Επιβιώνοντας το θηλασμό ως όχι τόσο πρωτοεμφανιζόμενο

αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πάω δύο ολόκληρες ημέρες κατά τη διάρκεια πολλών ωρών ξύπνησης του Scarlett. Ήλπιζα πραγματικά να μην αντλήσω κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιστεύοντας ότι “η άντληση είναι για άτομα με νεογέννητα”, ωστόσο η Heather το έκανε να αφαιρέσει ότι δεν θέλει να την βασίζομαι στις 4 μ.μ., στη μέση μιας φανταστικής συζήτησης Bloggity Blogher , λέγοντας: “Αν δεν φύγω τώρα, θα διαρρεύσω, τη μαστίτιδα της σύμβασης, καθώς και θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο τέρας ορμόνης”. Έτσι, παραδοχή ότι θα φέρω μια αντλία.

Αισθάνομαι λίγο αμηχανία γι ‘αυτό-όπως ποιος πρέπει να βιαστεί σπίτι για να νοσηλευτεί το μονοετές τους; Είμαι κορόιδο; Ή ίσως ένας ήρωας;

Εν πάση περιπτώσει, ας πάρουμε μια στιγμή για να προσφέρουμε τρεις ευθυμίες για μένα, καθώς και την επιτυχία μου στη νοσηλευτική και τους δύο νέους μέχρι τα πρώτα τους γενέθλια καθώς και πέρα. Ακριβώς πόσο Scarlett καθώς και εγώ τελειώνω κάτω από αυτή τη σύνδεση είναι ένα μυστικό για μένα, (αν και δεν είμαι νεοσύλλεκτος!). Δεν φαίνεται να μειώνεται καθώς και η γυναίκα δεν έχει κανένα επιτόκιο για την κατανάλωση γάλακτος από ένα μπουκάλι ή ένα κύπελλο. Της αρέσει να χρησιμοποιεί αυτά τα πράγματα – για το νερό – ωστόσο δεν του αρέσει η γεύση του γάλακτος. μείνετε συντονισμένοι. Αυτό θα επιλυθεί σίγουρα πριν ξεκινήσει το νηπιαγωγείο.

Θέλω να παρακινήσω οποιοδήποτε άτομο που διαβάζει, ποιος είναι σε αυτές τις πρώτες δύσκολες εβδομάδες νοσηλευτικής ή που περιμένει, καθώς και υποθέτοντας ότι θα θηλάσει, να ελέγξει περισσότερο. Ελέγξτε τα πάντα. υποθέστε ότι θα είναι δύσκολο. Ανακαλύψτε τους φίλους που το έχουν κάνει. Μεταβείτε σε μια ομάδα υποστήριξης ή σε μια τάξη. Άλλες έννοιες από την ανάγνωση του Professional Mommies είναι ευπρόσδεκτες!

Και θα εντοπίσω αυτή τη δημοσίευση “Πράσινο”, γιατί πραγματικά δεν θηλάζει ως φιλικό προς το περιβάλλον όπως παίρνει; Δεν απαιτούνται συσκευές! Δεν σπατάζει το νερό! Δεν παράγει σκουπίδια!

Καλή τύχη σε σας νέα Mamas. Σας ριζώνω για σένα.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *