Είναι πραγματικά το παιδί μου: Η ιστορία με το puke

χθες, ήμασταν επισκέπτες στο πρώτο πάρτι γενεθλίων του Scarlett. Ήταν πραγματικά όμορφη – ηλιόλουστη μέρα, νόστιμο φαγητό, αξιαγάπητα σχέδια – ωστόσο ο Holden απλά δεν το ένιωθε. Στην πραγματικότητα, όταν προσπάθησα να τον βγάλω να βγάλει κάτω στην αγορά για να φάει λίγο μεσημεριανό (για να φτιάξω το cupcake γενεθλίων), φώναξε, “πνιγμένος” και έπειτα γρήγορα μπήκε γύρω από τον εαυτό του καθώς και τα ρούχα του (κάτω από το όμορφο Σκηνή εορτασμού αυλής).

Τον βιάστηκα μακριά από τους άλλους νέους καθώς και τα βρέφη, καθώς και τον απογυμνώθηκαν, ενώ ήταν ακόμα έξω. Σε αυτό το σημείο, ο χρόνος μας στον εορτασμό πέρασε αλλαγή, καταπραϋντική, καθώς και συσκευασία. Ω καλά. Οι άρρωστοι νέοι εμφανίζονται, καθώς ρίχνουν όλα τα άλλα σχέδια έξω από το παράθυρο.

Αλλά το αστείο μέρος … (αν υπάρχει ένα) είναι όταν αργότερα μέσα στην ημέρα (μετά από να περάσει για άλλη μια φορά στη μέθοδο στο σπίτι), ο Holden με ρώτησε, “Μαμά, υπάρχει μια φωτογραφία μου που ρίχνει επάνω στο πάρτι του Scarlett;”. Συγγνώμη παιδί, όλα συνέβησαν επίσης γρήγορα. Συμφώνησα να επιθεωρήσω με τους γονείς του Scarlett καθώς και διαφορετικούς παππούδες για να είναι σίγουροι, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό πήγε χωρίς χαρτιά.

Τουλάχιστον το blogged, Holden.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *